Cel mai inteligent termostat se afla acum in casa mea!

    Home  /  Diverse  /  Cel mai inteligent termostat se afla acum in casa mea!

Cel mai inteligent termostat se afla acum in casa mea! Image

Cel mai inteligent termostat se afla acum in casa mea!

Din fericire, noi romanii, am ajuns pe aceeasi unda cu strainii, in ceea ce priveste tehnologia. Asadar, acum avem si noi ocazia sa facem cu adevarat o serie de economii destul de insemnate, tocmai pentru ca termostatul programabil pentru sistemul iT 600 este cu adevarat o investitie pe cinste.

Dat fiind faptul ca sora mea mi-a marturisit ca recent si-a achizitionat un termostat de la Salus Controls si ca e extrem de multumita datorita confortului redat de temperatura ideala din apartament, am decis ca e momentul sa investesc si eu in asta. In acest fel nu doar ca te vei bucura de temperatura perfecta, insa in acelasi timp vei face economii. De altfel, costul termostatului il vei recupera la scurt timp, asa ca nu iti fa griji din privinta acestui lucru.

Odata instalat acest sistem, avantajele nu intarzie sa se faca simtite.

Persoanele varstnice  s-ar descurca cu programarea termostatelor?

Multe persoane sunt de parere ca nu pot tine pasul cu tehnologia ce avanseaza de la o zi la alta, fapt pentru care se opun total noilor telefoane iesite pe piata, precum si a celorlalte dispozitive. In cadrul acestui clasament se incadreaza si termostatele. Indiferent de varsta pe care o ai sau de cunostintele in materie de tehnologie, te vei descurca de minune cu acest termostat programabil pentru sistemul iT 600. In baza carui lucru fac aceasta afirmatie? Ei bine, nu pot sa zic ca sunt tocmai o persoana in pas cu moda tehnologiilor avansate si totusi m-am convins ca acest dispozitiv nu imi va crea probleme.

De altfel, odata ce i-ai facut setarile, nu trebuie sa le refaci, tocmai pentru ca termostatul beneficiaza de functia de backup ce ii permite sa isi pastreze setarile efectuate, chiar daca are loc o pana de curent.

Mereu mi-a placut sa redau casei mele acea atmosfera prielnica si confortabila, avand in vedere cat de stresat sunt cu serviciul, precum si cu alte sarcini pe care le am de indeplinit. Astfel am facut tot posibilul pentru a-mi oferi un mediu cat mai prielnic atat mie, cat si familiei mele. Asadar, am considerat ca acest termostat ma va ajuta sa imi pun casa la punct in adevaratul sens al cuvantului. In plus, acum am parte de temperatura ideala, dar si de economii.

Iata motivele pentru care consider ca acest termostat ar trebui achizitionat de orice persoana:

  • Termostatul iT 600 poate fi controlat prin internet, ceea ce inseamna ca atat timp cat ai un laptop, o tableta sau un smartphone ai ocazia sa modifici setarile dispozitivului, sa il opresti sau sa il pornesti din nou. Astfel, atunci cand mergi la munca nu trebuie sa lasi caldura sa mearga, tocmai pentru ca se va irosi. In acest fel, cand esti aproape de casa ii pornesti functionalitatea si vei fi primit cu temperatura dorita.
  • Design-ul este atat de placut, incat se incadreaza perfect oricarei incaperi, fie ca e vorba de un dormitor, o baie sau un living.

Luand in considerare avantajele pe care le ai de castigat prin intermediul acestui termostat, cu siguranta iti doresti sa afli mult mai multe cu privire la acest dispozitiv oferit de Salus Controls. Aceasta investitie iti va darui confort si o durata lunga de functionalitate.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | octombrie 27, 2016

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *