Accesorii obligatorii pentru telefonul mobil: husa, card, baterie de rezerva

    Home  /  Curiozitati  /  Accesorii obligatorii pentru telefonul mobil: husa, card, baterie de rezerva

Accesorii obligatorii pentru telefonul mobil: husa, card, baterie de rezerva Image

Accesorii obligatorii pentru telefonul mobil: husa, card, baterie de rezerva

Telefoanele comune sunt arhiraspandite in ziua de astazi, existand miliarde de utilizatori de telefon mobil in toata lumea. Populatia lumii depasind sapte miliarde este incredibil sa afli ca sunt 4.3 miliarde de utilizatori de telefoane mobile in toata lumea. Cifra ne arata impactul masiv pe care acestea le au asupra vietii noastre. In prezent, sa detii un telefon mobil nu mai este un lux, ci un lucru obligatoriu. Acest lucru a dus la aparitia a diferite accesorii pentru telefoane mobile, iar in aceasta postare vei gasi enumerate cateva pe care fiecare detinator de mobil ar trebui sa le detina.

Huse de telefon

Fie ca vorbim de huse LG G3 sau pentru ultimul tip de iPhone, fiecare telefon are nevoie de o husa ori o carcasa. Unele sunt pur si simplu decorative, prezentand modele vesele ca Hello Kitty sau, din contra, morbide, precum capete de scheleti – totul tine de gusturi. Cel mai des, adesea sunt folosite, totusi, pentru a proteja telefonul in cazul in care se inregistreaza precipitatii afara, este scapat etc. De aceea, fiecare detinator de telefon mobil ar trebui sa detina un astfel de obiect. Cutie telefonului va oferi, de cele mai multe ori, o folie de protectie, insa, de cele mai multe ori, aceasta nu face o treaba prea buna. Poti gasi huse si carcase facute de diferite firme, acestea oferindu-i telefonului propria-i personalitate si unicitate, fiind disponibile in sute de design-uri si culori.

Baterie de rezerva

Unul dintre cele mai mari dezavantaje ale smartphone-uri moderne este reprezentat de durata mica de viata a bateriei. De fapt, singurul lucru pe care te poti baza cand vine vorba de bateria smartphone-ului este ca bateria trebuie incarcata complet cel putin o data pe zi. O solutie simpla este sa porti cu tine o baterie incarcata cu tine. Astfel de baterii sunt destul de ieftine, portabile si, de obicei, au foarte putine probleme de compatibilitate. Pentru unele telefoane, poti chiar sa cumperi o baterie cu o capacitate mai mare decat originala. Facand asta, perioada in care smartphone-ul iti va sta deschis se va dubla. Schimbarea bateriei unui telefon este un lucru foarte simplu si oricine poate face asta.

Card de memorie

Smartphone-urile moderne sunt folosite pentru mult mai mult decat simple mesaje si apeluri. Acestea au devenit centre media complete care ne permit sa vizualizam filme si videoclipuri, sa ascultam cantece si sa stocam sute de fotografii si alte date. Acest lucru a dus, inevitabil, la nevoia unui spatiu de stocare tot mai mare. Memoriile interne variaza intre 2 GB si 32 GB – desi acest lucru este de ajuns pentru unii, nu este valabil si pentru altii. Pentru a rezolva problema este nevoie de un card de memorie. Limita maxima a unui card de memorie este de 32 GB, asa ca iti poti mari totalul de memorie la 64 GB. Trebuie mentionat ca acest accesoriu este inutil pentru detinatorii de iPhone, deoarece iPhone-urile nu au un slot pentru card microSD, bazandu-se doar pe memoria interna.

 

Autor | admin Comentarii | 1 Data | iunie 24, 2015

comments

bogdan

cu siguranta aceste accesorii sunt utile si necesare pentru oricine, important este sa se accesorizeze si cu personalitatea fiecarui utilizator.

iulie 21, 2015 | 8:43 am
Răspunde

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *