Afla care sunt durerile pe care nu trebuie sa le ignori niciodata

    Home  /  Diverse  /  Afla care sunt durerile pe care nu trebuie sa le ignori niciodata

Afla care sunt durerile pe care nu trebuie sa le ignori niciodata

Uneori ai impresia ca unele dureri vor trece de la sine asa ca nu reusesti sa faci diferenta intre durei mici si dureri care pot sa fie destul de serioase si sa ascunda anumite lucruri.

Exista anumite dureri pe care nu ar trebui sa le ignori niciodata. Printre ele sa numera si durerea de gambe. De exemplu daca ai mers un traseu foarte indelungat sau ai facut anumite exercitii pentru picioare, aceasta durere poate aparea foarte usor. Aceasta durere poate sa ascunda o problema destul de serioasa asa numita tromboza venoasa profunda. Ea apare in cazul in care un cheag de sange se formeaza in vena si astfel blocheaza circulatia sangelui spre inima. Iar anumite parti din cheagul de sange pot sa circule spre plamani cauzand probleme grave. Asa ca ar fi indicat sa acordati atentie acestei dureri.

De asemenea durerea de cap care apare brusc iti poate pune sanatatea in pericol. Aceasta durere poate ascunde o ruptura de de anevrism sau chiar o slabire a unui vas de sange in creier, lucru care putand duce la hemoragie interna. In cazul in care aveti aceasta durere este indicat sa consulati urgent un medic.

Durerea in zona gatului poate aparea atunci cand petreci foarte mult timp intr-o pozitie incomoda. Ea paote sa apara in momente de tensiune musculara sau atunci cand ai meningita. Cand simti ca gatul este intepenit este indicat sa misti capul.

Arsurile in piept sau abdomen pot ascunde si ele afectiuni serioase precum ulcerul. De asemenea pot aparea si din cauza arsurilor stomacale sau indigestiilor. Ulcerul trebuie trata la timp pentru a nu se ajunge la probleme mai grave.

Nici durerea ochilor nu trebuie ignorata. Daca simti o senzatie de inflamare sau tulburari de vedere trebuie sa stii ca poti suferi de boli oculare destul de grave precum glaucomul sau celulita orbitala.

 

Autor | admin Comentarii | 0 Data | ianuarie 15, 2016

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *