Alege un otet de mere potrivit!

Alege un otet de mere potrivit! Image

Alege un otet de mere potrivit!

Ce otet de mere este cel mai bun

Cel mai bun otet de mere este cel organic, nerafinat, nefiltrat si neprocesat. Acesta iti va oferi toate beneficiile necesare pentru organismul tau.

Acest tip de otet nerafinat poate fi de un maro tulbure, cu cateva reziduuri pe fundul sticlei, sau cu particule mici plutind prin aceasta. Doar trebuie sa il agiti bine inainte de a-l utiliza. Otetul de mere perfect curat si limpede ar trebui evitat, pentru ca nu este tocmai natural.

Cum poti consuma otetul de mere

Daca nu esti innebunit dupa gustul de otet de mere, adauga scortisoara, care este un anti-inflamator grozav si il face si mai gustos. Poti de asemenea dilua otet de mere in apa calduta sau in suc de mere limpede.

Unii experti sugereaza ca nu ar trebui sa consumi direct otet de mere in stare naturala, pentru ca este prea acid pentru corpurile noastre. Adaugarea de miere de albine acestuia il face mai placut la gust, mai ales ca mai mult de atat mierea de albine organica si nerafinata este foarte buna pentru tine.

Foloseste un pai pentru a ocoli papilele gustative si dintii. Nu se spune degeaba ca otetul de mere este rau pentru smaltul dintilor tai, asadar clateste-ti dintii dupa ce ai consumat otet de mere.

Indicatii si sfaturi legate de otetul de mere

Corpul tau este un mecanism perfect, si iti va spune daca ai consumat prea mult otet de mere. Poti avea o reactie la adresa acestuia, insa aceste reactii sunt de obicei temperate, usoare.

Daca te simti ca si cum ai avea o reactie adversa, ca un stomac deranjat, ar trebui mai mult ca probabil sa incetezi a-l mai consuma si sa vezi daca aceasta dispare. Esti unic, iar ceea ce poate functiona la unii, poate sa nu functioneze la tine.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | decembrie 8, 2015

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *