Aparitia lui Drake la un concert Lil Wayne si rivalitatea dintre Tidal si Apple

    Home  /  Autori  /  Aparitia lui Drake la un concert Lil Wayne si rivalitatea dintre Tidal si Apple

Aparitia lui Drake la un concert Lil Wayne si rivalitatea dintre Tidal si Apple Image

Aparitia lui Drake la un concert Lil Wayne si rivalitatea dintre Tidal si Apple

Razboiul rece dintre serviciile de difuzare a muzicii s-a aprins vineri noapte cand o colaborare surpriza intre Drake si Lil Wayne a provocat divergente intre Tidal si Apple Music. Intamplarea a avut loc in cadrul festivalului Lil Weezyana organizat de Lil Wayne in New Orleans, cand Drake a aparut neanuntat pe scena pentru a interpreta trei piese cu vechiul sau prieten, Lil Wayne. Problema a fost ca Tidal-ul lui Jay Z, care l-a numit pe Lil Wayne ca fiind co-proprietar in iulie transmitea live pe internet festivalul, lucru care a dus la un conflict de interese, din moment ce Drake este artistul principal al Apple Music.

Ca rezultat al aparitiei lui Drake, live stream-ul Tidal a trebuit oprit pentru o perioada, cat rapperul originar din Toronto era pe scena. „Apple is interfering with artistry and will not allow this artist to stream. Sorry for Big Brother’s inconvenience”, a anuntat Tidal pe Twitter cand Drake a urcat pe scena. „We’ll be back after the performance’, au mai adaugat acestia. Drake a interpretat „HYFR” cu Wayne, remixul sau pentru piesa” My Way” a lui Fetty Wap si „Back to Back” in timpul aparitiei sale neanuntate de la Lil Weezyana.

Totusi, contrar unei postari din New York Post de astazi, managerul lui Drake, Future the Prince, a negat declaratia Tidal, conform careia Apple Music s-a purtat ca „Big Brother”. Acesta spus ca „Decizia de a nu include participarea lui Drake in stream-ul Tidal nu are nicio legatura cu contractul lui Drake cu Apple Music. Punct, 100%. Am facut o decizie de afaceri. Apple nu are puterea sa ne opreasca sa luam parte la un live stream. Singurii oameni care au avut puterea asta sunt Cash Money si Universal, iar ei sunt partenerii nostri.” In legatura cu decizia de a-l scoate pe Drake din livestream, managerul rapperului a declarat ca: „Estetica si calitatea sunt importante pentru noi si nu am avut niciun fel de control fata de livestream sau timp sa-l investigam.”

 

Autor | admin Comentarii | 0 Data | august 27, 2015

categories & tags

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *