Asa tata, asa fiica

Asa tata, asa fiica Image

Asa tata, asa fiica

Fetita  sau mai bine zis de acum adolescenta in varsta de 15 ani a fostului cuplu de celebritati Johnny Depp si Vanessa Paradis va juca intr-un film nou de comedie de groaza alaturi de tatal ei mult mai celebru. Se pare ca nu doar frumusetea si fizicul l-a mostenit aceasta tanara de la parintii ei celebri, ci si talentul, determinarea si pasiunea pentru lumea cinematografiei.

Chiar daca si-ar fi dorit poate sa ramana anonima, ceea ce nu prea credem despre Lily Rose, fata celor doi fosti iubiti, aceasta adolescenta frumoasa si ambitioasa nu putea sa ajunga mai departe de industria filmului decat tatal ei sau mai departe de scena muzicala decat mama ei, delicata Vanessa Paradis.

Lily a fost distribuita in rolul principal al comediei de groaza „Yoga Hosers”, noua productie a lui Kevin Smith. Insa alaturi de tatal ei, Johnny Depp, fata va mai lucra si cu propria fiica a lui Smith, Harley Quinn Smith(ce nume interesant nu-i asa?), care este de asemenea si colega de scoala cu Lily Rose.

Aceste doua frumuseti inocente vor interpreta rolul a doua adolescente care vor sa dea o petrecere, insa aceasta dorinta a lor este impiedicata de prezenta unor spirite demonice de demult. Un fost politist, acum vanator de spirite demonice, Guy Lapointe(insusi Johnny Depp) li se va alatura si le va apara importiva prezentelor malefice, in acelasi timp curatnd lumea de rau.

Mega actorul Johnny Depp si cantareata franceza Vannesa Paradis nu o au doar pe Lily Rose drept rezultat al dragostei lor ce a durat mult timp, insa de asemenea il mai au si pe  John „Jack” Christopher Depp III, care are doar 12 ani, insa este la fel de pasionat si de talentat ca si parintii si sora lui. 

Filmul „Yoga Hosers” mai are in distributie si nume mari sau mai putin mari ca: Michael Parks, Justin Long, Haley Joel Osment, Genesis Rodriguez, Ralph Garman, Jennifer Schwalbach, Harley Morenstein, Tony Hale, Natasha Lyonne, Austin Butler, Adam Brody, Tyler Posey şi Jason Mewes.

Cu siguranta ca se merita a fi vizionat daca Johnny Depp are un rol important in desfasurarea actiunii. 

Autor | admin Comentarii | 0 Data | august 28, 2014

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *