Asculta-ti intuitia

Asculta-ti intuitia Image

Asculta-ti intuitia

Intuitie, al saselea simt, banuiala, predictie, premonitie – spune-i cum vrei, ideea e ca fiecare fiinta umana are aceasta abilitate. Unii constientizeaza asta, altii nu. Exista unele persoane, precum un medium spre exemplu, care au dezvoltat acest talent incat pot sa vada viitorul, nu numai al lor, dar si al altor persoane. Desi multi dintre noi suntem destul de sceptici in aceasta privinta, ne putem dezvolta aceste abilitati, invatand si ascultandu-ne vocea interioara.

Primul pas in invatarea ascultarii intuitiei este a cadea de acord si de a constientiza ca detii aceasta abilitate si singurul lucru pe care il ai de facut este sa o dezvolti. Doar daca crezi cu adevarat ca ai acea voce interioara, vei putea intr-adevar sa o asculti. De aceea trebuie sa tii deoparte idei precum „intuitia nu este ceva in care poti avea incredere”. Uneori trebuie pur si simplu sa ne concentram asupra sinelui si sa avem incredere in instinctele noastre.

Conecteaza-te cu propria persoana. Este foarte important sa iti cunosti sentimentele, gandurile, parerile si ideile despre diverse aspecte ale vietii. Persoanele care se cunosc suficient de bine isi vor putea intelege mai bine banuielile si instinctele.

Tehnica straveche a meditatiei te va ajuta de asemenea sa obtii controlul asupra mintii. Meditatia de va ajuta sa iti intelegi sentimentele, banuielile si vocea interioara, te va ajuta sa treci peste trecut si sa traiesti la maxim prezentul.

Traieste-ti viata, cunoaste oamenii, situatiile, cu cat dobandesti mai multa experienta, cu atat vei intelege mai bine lucrurile din jurul tau si cu atat mai mult puterea intuitiei se va dezvolta. Mintea subconstienta foloseste informatiile disponibile mintii constiente pentru a face predictii. Asadar fiind conectat cu lucrurile din jur poti judeca mai bine situatiile si comportamentul uman si iti vei dezvolta capacitatea intuitiva.

Dupa cum probabil ai inteles pana acum, trebuie sa iti pastrezi mintea clara, pozitiva, deschisa si receptiva. Tine sub control stresul si pastreaza tot timpul contactul cu mediul inconjurator, pentru a putea dezvolta aceasta abilitate a mintii denumita intuitie.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | octombrie 15, 2014

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *