Avantaje ale dansului la bara

Avantaje ale dansului la bara Image

Avantaje ale dansului la bara

Forma de exprimare a sexualitatii, a corpului, intr-un mod cat mai liber si mai provocator cu putinta, exprimat prin deschideri, unghiuri si miscari care mai de care mai sexy si mai senzuale, dansul la bara a devenit din ce in ce mai popular si considerat mai putin obscen sau ca subiect tabu in cadrul societattii zilelor noastre. Insa, pe langa faptul ca iti poate sculpta corpul, iti poate oferi o mobilitate si flexibilitate marite, mai exista o serie de beneficii pe care ti le ofera acest tip de dans sau de sport, cum vreti sa-l denumiti.

Odihna este la fel de importanta pentru sanatatea coprului si organismului nostru la fel ca miscarea fizica si o dieta adecvata stilului nostru de viata. Din pacate, nu foarte multi oameni au parte de un somn ca la carte si odihnitor, si de cele mai multe ori se intampla acest lucru pentru ca nu pot adormi asa cum trebuie sau nu pot merge la somn. Miscarea regulata impreuna cu stretching-ul pe care ti-l ofera activitatea din cadrul dansului la bara, iti vor asigura un somn linistit si odihnitot in fiecare noapte, dupa ce le vei fi facut.

Beneficiile dansului la bara nu sunt limitate doar la dezvoltarea unui corp puternic. Acesta te poate ajuta de asemenea si la imbunatatirea unei sanatati mentale si emotionale, te poate preveni de aparitia accidentarilor si iti poate creste mobilititatea, la fel de bine cum iti poate spori activitatea din cadrul vietii tale intime, de indata ce te ve face sa fii mai increzator si mai atent. Cu siguranta ar trebui sa-i acorzi dansului la bara o sansa!

Dansul la bara este la fel de bun pentru inima ta, pe cat este de bun si pentru fizicul tau si poate aduce la fel de multe beneficii circulatiei sangelui pe cat poate aduce alergarea, fitnessul sau aerobicul. De vreme ce toti muschii din corp sunt antrenati in cadrul acestui tip de miscare fizica, aceasta rutina poate duce la o mai buna circulatie a sangelui prin corp si poate imbunatati nivelul tensiunii arteriale, dar te si poate preveni in cazul aparitiilor bolilor de inima.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | august 11, 2014

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *