Avantaje si dezavantaje ale banking-ului

    Home  /  Diverse  /  Avantaje si dezavantaje ale banking-ului

Avantaje si dezavantaje ale banking-ului Image

Avantaje si dezavantaje ale banking-ului

Odata cu cresterea constanta a popularitatii internetului, din ce in ce mai multe afaceri si industrii gasesc modalitati noi si interesante pentru a se folosi de acest mediu. Se tin astfel la curent cu preferintele in continua schimbare ale clientilor. In ziua de astazi poti face aproape orice online, de la cumparaturi la apeluri telefonice sau discutii cu persoane din capatul celalalt de lume.

Banking-ul este un alt serviciu pe care unii il folosesc, iar altii inca nu l-au incercat. Posibil din cauza ca unele persoane se simt mai confortabil lucrand cu oameni, intrucat tranzactiile online sunt total impersonale. Oricare ar fi motivele, exista o serie de avantaje si dezavantaje ale serviciilor de banking, pe care le enumeram in continuare.

Principalul avantaj este convenienta. Banking-ul iti permite sa iti platesti facturile, sa faci tranzactii la orice moment al zilei. Nu vei mai avea problema de a gasi banca inchisa, pentru ca iti poti accesa contul de la laptop sau de la computer, din confortul propriei locuinte. Indiferent de locul in care esti in lume, te poti conecta si iti poti gestiona fondurile.

Banking-ul este de asemenea foarte rapid si foarte eficient. Tranzactiile realizate online au loc mult mai repede chiar decat cele efectuate la un bancomat. Serviciul ofera de asemenea posibilitatea gestionarii mai multor conturi.

Exista si dezavantaje. Principalul ar fi lipsa increderii unora in astfel de servicii. De multe ori ne-am intrebat daca am facut un lucru bun autorizand unele tranzactii online. Desigur, dubiile pot fi inlaturate prin listarea unei chitante sau dovezi de plata, care va confirma tranzactia.

In mod clar, intregul concept de banking are partea sa de avantaje si dezavantaje. Unii prefera interactiunea personala, de aceea probabil nu se simt confortabil cu serviciul de banking. Pe de alta parte, daca accesul nelimitat la fondurile bancare este pe lista de prioritati, nimic nu poate detrona bankingul.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | februarie 17, 2015

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *