Ce discutii trebuie sa eviti la o nunta

    Home  /  Diverse  /  Ce discutii trebuie sa eviti la o nunta

Ce discutii trebuie sa eviti la o nunta

Nuntile sunt, adesea, campioane atunci cand vine vorba de socializare. Daca te numeri printre cei fericiti, vei avea ocazia sa ai cateva momente alaturi de miri, timp in care vei putea sa porti o mica discutie si sa le urezi casa de piatra. Probabil ca vei spune miresei cat este de frumoasa si mirelui cat de norocos este sa o aiba. Vei spera ca vei spune cele mai bune cuvinte. Insa, in timpul acestor momente exista situatii in care s-ar putea sa spui ceva ce nu trebuie. Probabil ca ai intentii bune, dar cu toate acestea exista o serie de conversatii pe care trebuie sa le eviti atunci cand vorbesti cu mirele si mireasa.

Conversatii de evitat la o nunta

  1. „Deci, pe cand copilul?” Felicitari! Tocmai ai devenit cel mai prost invitat de la nunta. In mod traditional, oamenii incep sa aiba copii dupa nunta, dar, de ce sa intrebi in ziua nuntii acest lucru? Aceasta este o intrebare pe care mirii trebuie sa o auda de la o o matusa, bunici- de la cineva care ii cunoaste mai bine, si nu de la tine.
  2. „Cat ati platit pentru nunta?” Indiferent ca esti impresionat sau nu de eleganta nuntii sau poate ca esti dezamagit de eveniment, aceasta nu este o intrebare pe care trebuie sa o adresezi la o nunta. Daca si tu iti planuiesti nunta si vrei sa afli cam care e costul unei nunti, nu e nevoie sa adresezi intrebarea in aceasta zi. Ai putea sa pui aceasta intrebare la cateva luni dupa ce nunta s-a terminat, explicand de ce ai nevoie de aceste informatii.
  3. „Nu te superi ca am mai adus pe cineva pe mine, nu?” Daca ai adus un invitat cu tine si acest lucru nu era mentionat pe invitatie, inseamna ca esti un oaspete teribil. Chiar daca ai inceput sa te intalnesti cu cineva recent, nu e ok sa vii cu un invitat fara sa anunti inainte mirii. A fi singur la nunta este un lucru destul de urat, dar, in fond, nu este ziua nuntii tale, ci a mirilor, asa ca nu ar trebui sa le faci o surpriza proasta in cea mai importanta zi din viata lor.
Autor | admin Comentarii | 0 Data | decembrie 29, 2015

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *