Ce lucruri sunt interzise intr-o relatie de cuplu?

    Home  /  Relatii  /  Ce lucruri sunt interzise intr-o relatie de cuplu?

Ce lucruri sunt interzise intr-o relatie de cuplu? Image

Ce lucruri sunt interzise intr-o relatie de cuplu?

Exista anumite lucruri intr-o relatie de cuplu pe care nu ar trebui sa te gandesti niciodata sa le faci. Aceste greseli trebuie evitate sub orice forma.

In primul rand nu il lasa pe partenerul tau sa te pozeze goala si sa pastreze pozele cu tine. Nici filmele pornografice cu voi doi nu sunt tocmai recomandate. Chiar daca te incanta ideea te a poza goala gandeste-te cam ce poate fi pe viitor. Nu ti-ai dori ca mama ta sa vada acele poze pe undeva. Plus ca daca te vei desparti de iubitul tau nu stii in ce relatii vei ramane cu el. Si mai ales nu stii unde ar putea ajunge aceste poze dupa despartirea voastra. Nu cred ca ti-ai dori sa iti faci griji legate de asa ceva.

Nu intretine relatii sexuale cu fostul tau prieten E destul de riscant, te cam joci cu focul in acest fel. In acest fel vei reinvia anumite sentimente, si nu cred ca este cazul tocmai acum. Vei uita momentele sau cauzele care au dus la despartire si vei fi captivata doar de fantezia in sine.

Nu simula niciodata orgasmul. In acest fel nu vei parea mai buna. Nici nu ii vei cruta sentimentele. In felul acesta te privezi de implinirea sexuala si il faci si pe el sa simta ca totul decurge foarte bine in relatia voastra de cuplu. Este un obicei destul de prost, in acest fel singura te vei minti ca doar asta poti obtine si nimic mai mult.

Nu folosi toaleta de fata cu el. Chiar daca unele cupluri fac acest lucru, este bine uneori sa ai intimitatea ta. Cand vine vorba de folosirea toaletei ar trebui sa existe totusi o limita.

Chiar daca sunteti de foarte mult timp impreuna asta nu inseamna ca aveti libertatea sa faceti orice, din contra un mic lucru de genu va poate distruge o relatie frumoasa.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | mai 16, 2014

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *