Ce nu stiai despre Nikola Tesla

Ce nu stiai despre Nikola Tesla Image

Ce nu stiai despre Nikola Tesla

Probabil ca stii destul de multe despre Nikola Tesla- cum ar fi cea mai mare inventia a sa- radio-ul dar si descoperirea de raze cosmice. Multumita acestui om, astazi suntem capabili sa utilizam curentul alternativ in casele noastre. Insa, exista o multime de lucruri pe care sigur nu le stiai despre unul din cei mai cunoscuti oameni ai lumii.

Curiozitati despre Tesla

Tesla s-a nascut in timpul unei furtuni cu fulgere. Poti sa spui ca e un fel de coincidenta naturala, sau un semn divin de noroc, insa istoria ne dovedeste ca Nikola Tesla a fost nascut in timpul unei furtuni cu o multime de descarcari electrice. Era in timpul noptii dintre 9 spre 10 iulie cand mama sa l-a nascut pe Tesla. Femeia care a ajutat-o pe mama sa sa-l nasca a sustinut ca acest copil va fi un semn al intunericului, insa aceasta a contrazis-o: „Nu, va fi un copil al luminii.”

Nu dormea mai mult de 2 ore pe noapte. Pentru toti cei care sunt de parere ca oamenii au nevoie de cel putin opt ore de somn pe noapte, iata cateva stiri: Nikola Tesla a sustinut ca niciodata nu a dormit mai mult de doua ore pe noapte. Asta inseamna ca din cele 24 de ore pe zi, acesta era treaz 22 de ore. Insa, intr-o anumita situatie, Tesla a fost atat de implicat in munca de laborator pe care o facea incat a continuat sa munceasca pentru mai bine de 84 de ore fara sa se odihneasca.

Tesla consuma wiskey in fiecare zi pentru ca era de parere ca acesta este leacul de a ajunge la varsta de 150 de ani. Acesta era de parere ca wiskey-ul era un tonic pentru a-l mentine tanar si cat mai mult timp in viata. De asemenea, Tesla nu s-a casatorit niciodata si nici nu s-a indragostit de vreo femeie, in ciuda faptului ca au existat o multime de femei care il iubeau. Se spune ca in spatele oricarui barbat de succes se afla o femeie, dar cu toate acestea Nikola Tesla a fost o exceptie de la aceasta regula. Acesta nu a iubit si nici nu a fost casatorit niciodata din cauza ca era de parere ca mariajul si sexul ar putea influenta gandirea stiintifica.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | septembrie 15, 2015

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *