Ce nu trebuie sa lipseasca din geanta unei femei

    Home  /  Cosmetice  /  Ce nu trebuie sa lipseasca din geanta unei femei

Ce nu trebuie sa lipseasca din geanta unei femei Image

Ce nu trebuie sa lipseasca din geanta unei femei

Femeile in general au o trusa imensa de cosmetice, dar daca stai bine sa alegi din trusa lor vei observa ca nici macar jumatate nu folosesc din ce au in ele .

Multe femei aduna cosmetice, machiaje intr-un numar foarte mare iar lucrurile de care au nevoie cu adevarat nu se regasesc mereu in trusa lor. In continuare voi vorbi despre produsele care nu ar trebui sa lipsesca din trusa unei femei niciodata.

In primul rand un deodorant ar trebui sa fie acolo la orice ora. Este important sa fii fresh mereu, iar daca transpiri foarte des este recomandat sa il folosesti ,de aceea este bine sa il ai la indemana. Nimeni nu este incantat de mirosul de transiratie si chiar daca mereu ai grija de acest lucru, uneori se poate intampla fara sa vrei .

Un alt lucru foarte important care nu ar trebui sa lipseasca este o crema de fata, eventual sa aiba si un factor de protectie . Este bine sa te hidratezi mereu in special daca esti obisnuita sa aplici foarte mult machiaj zilnic.

Un sampon pentru volum ar fi esential .Parul trebuie sa fie mereu proaspat si sa aiba volum.

Nici lacul de unghii nu ar trebui sa lipseasca, deoarece iti face unghia sa arate mai curata si mai sanatoasa. Manichiura este un lucru esential pentru femei de aceea trebui sa ai acest produs in trusa ta.

De asemenea servetelele demachiante sunt foarte importante.Este recomandat sa le ai la tine permanent. Nu-ti tine fata incarcata mereu pentru ca nu este bine pentru sanatatea ta.

Balasamul de buze iti hidrateaza buzele si nu este atat de toxic precum rujul. Deci, este de  preferat sa nu lipsesca nici el.

Un alt lucru care nu ar trebui sa lipseasca din trusa ta de cosmetice este penseta . Orice fir nedorit poate fi usor indepartat cu penseta. De asemenea si o mica forfecuta nu trebuie sa lipseasca.

Incearca sa ai cateva lucruri esentiale in trusa ta de cosmetice chiar daca ai o sumedenie de machiaje acolo.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | ianuarie 6, 2016

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *