Ce ochelari de soare se potrivesc la fața rotundă sau ovală? Cei pe care îi găsiți la EXPERTOPTIC

    Home  /  Sanatate  /  Ce ochelari de soare se potrivesc la fața rotundă sau ovală? Cei pe care îi găsiți la EXPERTOPTIC

Ce ochelari de soare se potrivesc la fața rotundă sau ovală? Cei pe care îi găsiți la EXPERTOPTIC Image

Ce ochelari de soare se potrivesc la fața rotundă sau ovală? Cei pe care îi găsiți la EXPERTOPTIC

Acum, în plin sezon estival, interesul este de a merge în vacanțe, de a vă bucură de soare, plajă și tot ce poate oferi sezonul. Să vă bucurați de timp frumos adică. În toată această perioadă recomandările se îndreaptă și spre protejarea vederii sau a ochilor, chiar și în lipsa problemelor de vedere. Ce ochelari de soare este bine să purtați? În mod cert cei pe care îi veți găsi în magazinele EXPERTOPTIC.

Desigur, alegerea acestora nu trebuie să fie o corvoadă. Mai ales pentru că sunt accesorii purtate ocazional și sezonier. Cam așa gândește majoritatea. Cu toate acestea, specialiștii ne atrag atenția asupra faptului că ochelarii de soare nu trebuie aleși la întâmplare. Ar fi bine să se potrivească feței și, în plus, să protejeze. Adică să fie ceva mai mult decât simple lentile colorate. Sunt motivele bine întemeiate pentru care va merita să mergeți în magazinele de optică medicală pentru o achiziție corespunzătoare.

Ce ochelari să alegeți dacă aveți fața rotundă sau ovală?

Valabil atât în cazul ochelarilor de vedere, cât și a celor de soare, dacă vă întrebați ce ochelari de soare se potrivesc la fata rotunda sau ovala răspunsul îl veți afla de la EXPERTOPTIC. Pe de-o parte în magazinele lor sunt consilieri cu experiență care vă îndrumă și vă consiliază gratuit. Pe de altă parte, o altă sursă de informare este și blogul lor. Pe această temă veți găs chiar și un articol detaliat.

Concret, pentru persoanele cu fața ovală sau rotundă ochelarii potriviți sunt fie cei de tip cat-eye, dreptunghiulari sau cei cu rame subțiri.

EXPERTOPTIC, prezent în 6 locații din țară

Pentru cei care ar dori să meargă la sigur și să își aleagă un magazin de top de unde să cumpere ochelarii – fie ei de soare sau și de vedere – EXPERTOPTIC este o recomandare. Vorbim despre un lanț de magazine de optică medicală, de 6 locații în 5 orașe și de ani de experiență în domeniu.

În plus, în oricare din aceste locații clienții beneficiază de consult optometric gratuit și de consiliere personalizată. Înainte de a schimba ochelarii de vedere este recomandat să verificați dioptriile. Veți putea face asta în astfel de magazine, finalizând practic configurarea ochelarilor. În ceea ce privește gama de ochelari de soare, sunt disponibile modele în trend de la branduri de renume: Ray-Ban, Furla printre altele. Vezi mai mult detalii despre produsele noastre din magazinul din Suceava aici, ar spune reprezentanții acestui magazin.

Vara aceasta din distracția plănuită nu uitați de ceea ce este esențial pentru starea dumneavoastră de bine și anume protecția vederii. Fie că aveți deja probleme oculare, cu atât mai mult dacă sunteți purtători de ochelari de vedere, fie că nu, ochelarii de soare sunt necesari. Pot fi aleși să vă completeze cu stil ținutele de vară.

Contact:

Suceava – 0740 952 952

Botoșani – Calea Națională – 0744 754 754

Botoșani – Carrefour – 0755 538 538

Rădăuți – 0747 750 750

Fălticeni – 0751 341 341

Roman – 0755 589 589

Autor | admin Comentarii | 0 Data | iulie 12, 2023

categories & tags

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *