Ce trebuie sa faca persoanele epuizate

Ce trebuie sa faca persoanele epuizate Image

Ce trebuie sa faca persoanele epuizate

Munca, stresul, familia, activitatile de rutina din fiecare zi, dar si stabilirea unor prioritati gresite inviata sunt niste factori ce ne influenteaza viata in aceasta societate in care traim si ne pot indica cat de mult sau cat de putin ne bucuram de ea, cat de bine sau cat de rau o ducem si cat de tare ne este afectata starea psihica.

La un moment dat, oamenii care sunt prinsi intr-o gramada de lucruri si de responsabilitati, cei care fac multi-tasking ajung sa devina complet epuizati, storsi de orice urma de vlaga si de energie care i-ar putea ajuta sa razbata prin aceasta viata mai usor. Pana la urma, vina este numai a noastra, iar daca nu ne vom ocupa de problemele noastre mai bine si daca nu vom da importanta exact la lucrurile care merita, vom ajunge sa ne plangem propria soarta.

Acum, oamenii ce devin epuizati total din cauza muncii si a ceea ce au de facut acolo, de relatiile cu colegii si seful, de volumul mare de sarcini atribuite care s-a tot adunat si nu mai pot face fata din cauza presiunii si anxietatii datorate tot de acesta, sunt mai mult niste roboti care vor sa faca cat mai bine, cat mai repede ceea ce au de facut, fara a-si mai pune alte probleme.

Insa, si acesti roboti se mai strica din cand in cand, si mai trebuie reparati, tinuti pentru o perioada inafara lucrurilor ce le au de facut. Asa si noi, oamenii care vrem sa fim mai bine, dupa o perioada mare de stres si epuizare totala, ar trebui sa ne axam mai mult pe noi insine si pe nevoile noastre.

In primul rand, oamenii ce lucreaza intr-un mediu mai stresant si vor sa scape cu bine si sa isi faca treaba bine, ar trebui sa isi stabileasca care le sunt prioritatile in ceea ce priveste programul de munca, sa-si imparta sarcinile de lucru si cu alti colegi interesati si cooperanti, sa isi planifice pauzele cum trebuie sau daca nu sa si le respecte si sa incerce sa-si recapete calmul prin forte proprii.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | decembrie 27, 2015

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *