Cele mai bune carti horror

Cele mai bune carti horror Image

Cele mai bune carti horror

Daca esti un amator al genului de groaza si iubesti sa citesti o carte pe aceasta tema, in timp ce afara este noapte si ploua incredibil de tare, afla care sunt cele mai tari carti pe care le poti citi.

Diavolul Memnoch- Anne Rice. In cel mai palpitant roman al ciclului Cronicile vampirilor, lui Lestat vampirul, eroul ratacitor, monstrul viclean, i se ofera, in sfirsit, o sansa de a se mantui. Vampirul Lestat este purtat de misteriosul Memnoch, care pretinde a fi Diavolul insusi. Lestat este nevoit sa treaca peste proba Purgatoriului si, mistuit de pasiuni lumesti, sa decida intre bine si rau, viata si moarte, creatiune si distrugere.

Mina dreapta a diavolului- John Saul. Atunci cind membrii familiei Conway doresc sa se mute in casa pe care au mostenit-o de la unchiul lor, descopera ca toti locuitorii oraselului St. Albans le sunt dusmani. De ce? Exista, oare, un sambure de adevar in legendele macabre care circula despre rudele si despre casa in care s-au mutat recent? In curand vor afla adevarul, dar asta nu-i va ajuta prea mult, pentru ca vor descoperi ca toti membrii familiei au fost atinsi de mana dreapta a diavolului.

Cimitirul Animalelor- Stephen King. „Dorinta de a insela moartea este ciudata si extrem de serioasa in acelasi timp. Multi cred ca viata incepe de abia dupa intrarea in Imparatia Domnului. Si probabil ca pentru ei asa si este. Atunci, de ce sa-ti pui problema sa aduci pe cineva inapoi? Altii se intreaba la fel de serios ce este dincolo. Si daca exista un «dupa moarte». Oricum, atunci cand esti confruntat cu moartea unei fiinte dragi, vrei, la randul tau, sa infrunti moartea, sa o pacalesti. Ai fi insa in stare sa faci tot ceea ce face Louis Creed? Sunt sigur ca da, iar acest lucru ma inspaimanta…“- Stephen King.

 

Autor | admin Comentarii | 0 Data | iunie 16, 2015

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *