Cele mai ciudate festivaluri din lume

    Home  /  Diverse  /  Cele mai ciudate festivaluri din lume

Cele mai ciudate festivaluri din lume Image

Cele mai ciudate festivaluri din lume

Se spune ca fiecare persoana are un suflet pereche si poate ca acelasi lucru se poate spune si despre festivaluri. Daca iti doresti sa ai parte de distractie pe masura, sa te cufunzi intr-o lume ciudata sau pur si simplu sa participi la un festival unic, trebuie sa verifici care sunt cele mai bizare sarbatori din intreaga lume. Nu vei crede ce sunt oamenii in stare sa faca pentru a avea parte de putina distractie.

Petreceri ciudate

Festa del Cornuto. Te-a inselat sotia sau prietena? Daca da, acest festival ar putea fi un punct de interest pentru tine. In fiecare an, Rocca Canterano, un oras dinafara Romei, sarbatoreste Festa del Cornuto- Fetivalul Coarnelor. In cultura italiana, coarnele reprezinta un barbat care a fost inselat, aceasta asociere datand inca de pe vremea Imperiulu Roman: foarte multi luptatori plecau in lupta, iar atunci cand se intorceau acasa isi gaseau sotiile cu alti barbati.

Festivalul Maimutelor din Thailanda este organizat in fiecare an pentru a promova turismul. In timp ce cineva ar putea sa se gandeasca ca acest este un bufet pentru maimute, chiar este o masa pentru ele. Populatia de maimute din zona Lopburi este atat de mare, incat aceste animale sunt sarbatorite. Localnicii sunt de parere ca maimutele aduc noroc si bogatie.

Hadaka Matsuri este un festival ce are loc in Japonia, iar participantii poarta foarte putine haine; in general, doar un fundoshi- care reprezinta o pereche de chiloti, existand situatii in care oamenii vin dezbracati la festival. Aceasta sarbatoare este celebrata in mai multe regiuni ale Japoniei in fiecare an, in vara sau iarna. In fiecare an, la acest festival participa peste 9000 de barbati. Cel mai mare festival de acest gen este Saidai-ji Eyo Hadaka Matsuri, ce se tine in Okayama, de unde isi are originile festivalul. Cu o vechime de peste 500 de ani, Festivalul Dezbracatilor continua sa fie popular in Japonia.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | noiembrie 30, 2015

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *