Celebritati cu actiuni caritabile

Celebritati cu actiuni caritabile Image

Celebritati cu actiuni caritabile

Celebritatile, prin natura lor ca si personaje care se afla in lumina reflectoarelor, au o influenta extrem de mare asupra oamenilor si a culturii. Cu aceasta influenta, pot da exemple si pot servi ca modele- bune sau rele. Unele celebritati aleg sa se foloseasca de faptul ca sunt extrem de cunoscute, asa ca ajung sa promoveze diverse cauze care sunt apropiate de inima lor. Unele din vedetele noastre preferate castiga foarte multi bani, asa ca aleg sa fie activisti care sprijina o cauza adevrata. Indiferent de care ar fi motivul care il promoveaza, daca exista suport si o cauza nobila, cine suntem noi sa punem la indoiala alegerile lor? Urmatoarele celebritati isi dedica timpul liber pentru a invata care sunt problemele importante ale lumii, dorindu-si sa faca parte din rezolvarea acestora.

Vedete care isi doresc o lume mai buna

Paul McCartney- Sustinator al Pacii. John Lenon a fost asociat cu un guru, flower power si dragoste intre semeni. Paul McCartney a avut mai mult timp decat John Lenon, reusind sa stranga miliarde de dolari pentru acte de caritate, incepand din anul 1979. Cea mai importanta actiune a sa include PETA dar si cercetarile pentru cancer. De asemenea, acesta isi doreste sa instaleze pacea in Israel si Palestina.

Brad Pitt- Sustinator al mediului. Actorul isi doreste sa gaseasca rezvolvari sustenabile fata de mediu, implicandu-se in actiuni de caritate care spijina oameni ce au suferit in urma unui dezastru natural- cum ar fi cei care au suferit in urma Uraganului Katrina. De asemenea, acesta sprijina o organizatie de mediu non-profit- Globan Green.

Michael J. Fox- Sustine cercetarile pentru boala Parkinson. Acesta a fondat o Fundatie pentru Cercetarea Parkinson, in anul 2000, iar organizatia sa ofera fonduri pentru dezvoltarea si cercetarea bolii Parkinson. Fox a fost diagnosticat cu Parkinson la varsta de 30 de ani, cu toate ca nu a facut publica aaceasta stire pentru aproape un deceniu.

Angelina Jolie- Misiuni Umanitare. Ca si ambasador al umanitatii, Jolie a devenit parte a unor misiuni de caritate extrem de importante, calatorind in regiuni ale lumii sarace, fiind un sustinator al rezolvarii problemelor in aceste zona. De asemenea, Angelina Jolie lupta pentru drepturile femeilor si pentru oprirea violentei domestice impotriva acestora.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | noiembrie 5, 2015

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *