Citeste aici ce job-uri online prefera romanii si dupa pandemie!

    Home  /  Videochat  /  Citeste aici ce job-uri online prefera romanii si dupa pandemie!

Citeste aici ce job-uri online prefera romanii si dupa pandemie! Image

Citeste aici ce job-uri online prefera romanii si dupa pandemie!

Te-ai gandit vreodata cat de mult s-au schimbat tendintele in materie de joburi? Atat angajatorii, cat si angajatii, din domenii diverse, au inceput sa isi schimbe interesele. In sensul in care atat unii, cat si altii prefera, spre exemplu, munca de la distanta sau in sistem hibrid – adica si de acasa si de la sediul firmei.

Daca esti interesat/a, citeste aici ce job-uri online prefera romanii si dupa pandemie!

 

Munca de acasa poate fi cu doua taisuri

Cu avantaje, dar si dezavantaje care cel putin ar trebui luate in calcul, munca de acasa presupune si un efort din partea angajatului. Sa iti creezi spatiul optim de desfasurare a muncii si sa recreezi practic atmosfera de la sediu nu este un lucru usor. Ce-i drept, nici imposibil nu este.

Sunt implicit studiouri de videochat care accepta colaborari de acest tip. Se ofera sa acorde  training modelelor, asa cum se intampla si in cazul in care ar lucra direct din studio.

Avantaje: nu mai pierzi timpul in trafic, pe naveta, daca era cazul sa ai parte si de acest scenariu. De asemenea, intr-o oarecare masura poti face astfel incat sa nu simti mare diferenta ca lucrezi singura de acasa. Mai ales dupa ce ajungi sa capeti si ceva experienta in domeniu.

Dezavantaje: nu mai socializezi cu echipa,  ceea ce in termeni de traducere ar putea insemna si sa furi meserie. Ai un exemplu practic al modelelor cu experienta, astfel incat te poate ajuta si pe tine acest lucru, pe scara de ascensiune.

 

Alegi ce preferi sau ce iti dicteaza angajatorul

De notat ca nu toti angajatorii accepta munca de la distanta sau nici nu pot face asta. Asadar pentru cei si cele interesate de acest lucru optiunile sunt triate si din acest punct de vedere. Asta pentru ca nu in orice domeniu pot munci astfel. De partea cealalta se pare ca si angajatorilor le este mai greu sa controleze munca efectiva a unei persoane care lucreaza astfel.

Care sunt insa domeniile in care poti munca in deplasare? Mai toate cele care sunt online, de la vanzari la consiliere, de la videochat la IT.

 

Ce nu iti spune nimeni despre munca de acasa

Pandemia a fost o lectie dura despre ce inseamna sa fii izolat social, sa nu te poti conecta cu cei dragi, sa fii tinut la distanta din teama si risc. Asadar imediat dupa pandemie oamenii au fost tot mai dornici sa se revada cu alti oameni, sa socializeze, au inteles importanta acestui aspect. Ceea ce unii vad ca pe o rutina sau povara, sa mearga la sediul fizic la locul de munca este, de fapt, si o forma de socializare.

Asadar pana cand sa accepti un job remote gandeste-te la toate implicatiile. Studiile arata ca in mod special reprezentantele feminine au nevoie de socializare si asta nu doar de la distanta, indirecta, ci face-to-face. Tu cum preferi? Citeste aici ce job-uri online prefera romanii si dupa pandemie – tu din care categorie faci parte?

 

Contact:

Piata Victoriei (Metrou Victoriei)

0725 165 944

Autor | admin Comentarii | 0 Data | august 2, 2023

categories & tags

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *