Cizmele si forma corpului

    Home  /  Moda  /  Cizmele si forma corpului

Cizmele si forma corpului Image

Cizmele si forma corpului

Stiu ca nu este chiar sezonul de purtare al cizmelor, insa toamna se apropie cu pasi repezi si trebuie sa stii de pe acum cam care ar fi cel mai adecvat model de cizmulite care ti se potrivesc si mai exact in ce context merg acestea purtate.

O pereche de cizme iti pot intregi look-ul sau il pot distruge, ori scurtandu-ti picioarele, ori facandu-te sa pari mai mult o autostopista ieftina. Alegerea unui astfel de tip de incaltaminte iti poate fi de folos si iti poate alungi si infrumuseta silueta.

Cele mai iubite cizme de pana acum cred ca au fost cele de tip UGG, insa originalele sunt cele mai bune, cu toate ca fake-urile de acest tip au fost la tot pasul si au fost mai mult criticate de catre marii din industria modei, cu toate ca de altfel sunt foarte comode.

Acum, sper deosebire de ceva timp in urma, cizmele pana deasupra genunchilor sunt foarte adorate si la mare cautare, conferind un aer sexy, subtiind si alungind picioarele si dand impresia de aer de nonsalanta purtatoarei.

Dar ceea ce nu prea stiu toate femeile care ar vrea si poarta deja acest tip de cizme, este faptul ca nu toate dintre ele le pot purta si au voie, pentru ca nu-i asa, nu toate dintre noi avem niste picioare perfecte, lungi si subtiri sau macar subtiri, pentru a le purta.

Tocmai de aceea, in loc de a da lovitura pe undeva incaltand o asemenea pereche de cizme si asortand-o la o tinuta buna, vom putea risca sa cadem in dizgratie si sa fim chiar si luate in ras din aceasta cauza. Cizmele de tot felul arata foarte bine in combinatie cu blugi de tot felul, insa mai ales la rochite si fustite frumoase, care sa ne evidentieze picioarele intr-un mod cat mai inedit.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | august 25, 2014

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *