Comportamente care dovedesc ca esti idiot

Comportamente care dovedesc ca esti idiot Image

Comportamente care dovedesc ca esti idiot

Poate esti de parere ca esti o persoana inteligenta. Ai facut 20 de ani de scoala, ai masterat si doctorat intr-un anumit domeniu extrem de cautat in ziua de astazi si ai parinti cu influenta. Ei bine, cu toate ca ai o pregatire extrem de buna, asta nu inseamna ca stii sa te si comporti in societate. Exista o serie de comportamente tipice oamenilor idioti, iar cel mai grav este ca, exista persoane care fac unele gesturi de oameni prosti si nici macar nu isi dau seama. Iar, pentru a evita sa faci o impresie gresita despre propria ta persoana, ar fi bine sa citesti in continuare, iar daca recunosti ca ai cel putin unul din aceste comportamente inseamna ca trebuie sa iei masuri.

Comportamente gresite

Stai tot timpul incruntat. Atunci cand adopti o astfel de atitudine, nu numai ca arati altor persoane ca esti o persoana care nu vrea sa fie abordata ci, de asemenea, risti sa pari a fi mai putin inteligent fata de cum esti cu adevarat. Oamenii de stiinta din domeniu au descoperit ca persoanele vesele si cu zambetul pe fata tot timpul sunt vazute ca oameni inteligenti si de incredere.

Mergi prea incet sau prea repede. Atunci cand te afli intr-un grup mai mare si va deplasati pe jos pana undeva, cel mai bine este sa iti sincronizezi stilul de mers cu cei din jurul tau. Studiile au descoperit ca cei care merg in lipsa de sincronizare fata de cei din jur sunt vazuti ca fiind incompetenti si mai putin destepti.

Utilizezi cuvinte pompoase doar pentru ca suna bine. Ei bine, aceasta e cea mai proasta idee pe care poti sa o ai. Nu folosi cuvinte sofisticate a caror inteles nu il stii prea bine pentru ca risti sa te faci de ras in fata celor de langa tine. Studiile au demonstrat ca oamenii care spun ce au de spus cu fraze scurte si concise au mai mult succes in viata. Plus, se fac si mai usor de inteles de oricine, indiferent de pregatirea educationala pe care o au.

De asemenea, specialistii recomanda ca, indiferent de cat de nervos esti la munca, sa te abtii de la vorbit urat. Injuraturile dau dovada de un comportament needucat, iar un studiu realizat in 2012 sustine ca persoanele care injura la locul de munca sunt vazute a fiind mai proaste.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | octombrie 5, 2015

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *