Comunicarea telepatica

Comunicarea telepatica Image

Comunicarea telepatica

Fiintele vii comunica intre ele prin diverse forme. Una din aceste forme de comunicare este comunicare telepatica. Aceasta comunicare se realizeaza fara implicarea oricaror din simturile auzului, vazului, cel tactil, al mirosului sau gustului. Adesea se realizeaza fara cuvinte si poate fi realizata si pe distante mari. Telepatia este o teorie uimitoare si interesanta. Telepatia este una din ramurele parapsihologiei, multe studii au fost realizate si inca sunt in curs cu privire la acest domeniu. Se spune ca telepatia permite unei persoane sa citeasca mintea si informatiile stocate in mintea altora, similar cu puterile psihice.

Comunicarea telepatica reprezinta transferul sentimentelor si gandurilor de la o persoana la alta folosind doar puterea mintii. Informatia sau mesajul este transmis intr-o varietate de modalitati depinzand de capacitatile senzoriale ale transmitatorului si receptorului. Mesajul sau informatia transmisa poate veni sub forma unei fotografii care sa apara scurt in minte, la fel de rapid cum a si aparut. Poate lua si forma unei secvente de intamplari, ca un film care sa se deruleze in minte. Imaginile si culorile pot sa difere, pot fi clare sau incetosate, partiale, vagi, colorate sau in tonuri de gri. Mesajul mai poate aparea in minte si sub forma unui gand. In functie de ceea ce se transmite, receptorul poate simti sentimente precum dragoste, fericire, frustrare, tristete si altele. In functie de metoda verbala sau nonverbala a acestei comunicari extrasenzoriale persoana poate primi mesaje instante, sub forma de voci, viziuni sau simtiri. Toate aceste aspecte petrecute doar la nivelul mintii se petrec datorita credintei in acest lucru. Pentru a putea trimite si primi mesaje telepatice, o persoana trebuie sa aiba o abordare pozitiva legat de acest aspect.

Vi s-a intamplat vreodata sa va ganditi la un prieten sau cunostinta aflata in alt oras sau la o mare departare si dintr-o data sa va sune? Este un efect al telepatiei. Conexiunea spirituala joaca de asemenea un rol important in transmiterea a astfel de informatii intre doua persoane. Cand doi oameni sunt apropiati din punct de vedere spiritual, pot comunica fara a mai folosi cuvintele si fara a avea un contact fizic, adesea pur si simplu simtind ceea ce gandeste sau simte si celalalt.

Din ce in ce mai multe persoane privesc telepatia nu ca un lucru imposibil, ci ca ceva real, si care s-ar putea utiliza in mod constant.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | octombrie 6, 2014

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *