Cu Pictorul Fericit, iarna asta nu ai timp sa te plictisesti!

    Home  /  Diverse  /  Cu Pictorul Fericit, iarna asta nu ai timp sa te plictisesti!

Cu Pictorul Fericit, iarna asta nu ai timp sa te plictisesti! Image

Cu Pictorul Fericit, iarna asta nu ai timp sa te plictisesti!

Deja te gandesti ca vine anotimpul rece, zilele sunt mai scurte, iar libertatea de a sta pana seara tarziu afara este limitata. Activitatile s-au cam restrans, iar dupa o zi de munca, tot ce iti doresti este sa ajungi acasa, sa faci o baie fierbinte pentru a te incalzi si sa te cuibaresti intr-o lenjerie pufoasa la TV.

Poti face asta, insa dupa cateva zile deja intervine plictiseala si parca nu mai ai stare in pat. Cartile pe care le ai deja sunt citite de cateva ori, de seriale te-ai cam saturat asa ca ce poti face? Ce ar fi sa iti gasesti o noua activitate care sa te scoata din starile de plictiseala? Te-ai gandit ca poti sa iti ocupi timpul pictand? Daca nu te-ai gandit pana acum, citeste urmatoarele randuri, s-ar putea sa iti placa.

Poate te gandesti ca tu nu ai inclinatie sau talent pentru arta, insa un nou concept care a aparut pe piata din Romania nu iti cere acest lucru, din contra, tot ce ai nevoie este de timp liber. Conceptul se refera la picturile pe numere, devenind pentru multe persoane in ultima vreme un nou hobby.

Vezi despre ce este vorba mai exact

Poti intra pe magazinul online Pictorul Fericit si iti vei da seama pe loc despre ce este vorba mai exact. Pictorul Fericit este un site de nisa care vine spre noi cu o solutie perfecta de a alunga plictiseala intr-un mod creativ si relaxant.

Concret, aici gasim o vasta gama de picturi pe numere din diferite teme de unde noi putem alege ceea ce credem ca ni se potriveste si sa incepem sa pictam. Teme precum animale, orase, masini, pentru el, pentru ea, flori, peisaje, cladiri, religioase, tablouri celebre, modele noi si multe altele, sunt gata sa ne aduca putina culoare in timpul nostru liber.

Este o activitate perfecta pentru acest sezon pentru ca seara de seara putem sa ne testam creativitatea, iar in acelasi timp ne putem relaxa si destresa. Sunt simple de realizat chiar si de cei care nu au talent in aceasta privinta deoarece tablourile sunt schitate si numerotate, iar fiecare numar corespunde unei culori. Pentru a realiza tabloul tot ce trebuie sa faci este sa aplici culoarea aferenta fiecarui numar. Nimic mai simplu de atat! Picturile pe numere pot fi realizate implicit de copii sau chiar de intreaga familie devenind chiar o activitate de seara care va poate uni pe toti. Poti sa vezi detalii extra aici.

Cu Pictorul Fericit poti deveni un mic artist, iar serile tale nu vor mai fi plictisitoare. Descopera gama de produse, preturile, cat si alte detalii interesante pe pagina pictorulfericit.ro.

Date de contact:

Str. Marasesti, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, Romania

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

Autor | admin Comentarii | 0 Data | septembrie 6, 2021

categories & tags

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *