Cum este constituita viata omului

Cum este constituita viata omului Image

Cum este constituita viata omului

In viata, vei ajunge sa faci si lucruri de care poti deveni ulterior dezamagit ca le-ai facut, insa in aceasta viata vei avea parte si de aspecte cu care sa fii mandru si cu care sa te lauzi mai departe ca le-ai facut.

La un moment dat, vei ajunge sa si critici anumiti oameni, sa ai o parere gresita despre ei. Nu te stradui prea tare sa incerci sa vezi doar ceea ce este mai bun in oameni. Daca asta le este firea, atunci asa vor ramane mereu. Tu nu poti schimba nimic. Poti doar accepta asta sau poti pleca mai departe.

Cand vei crede ca ti-ai gasit jumatatea, aceasta nu va fi perfecta, pentru ca nimeni de pe acest pamant nu este perfect. Relatia ta de dragoste cu cineva sau casatoria cu acea persoana pe care o iubesti va impune si momente dificile cateodata. Aici nu este vorba despre a gandi ca cineva este sau va fi perfect; este vorba despre faptul ca acel cineva este perfect pentru tine. Doar de lucrul acesta ai nevoie. Ar trebui sa te casatoresti cu prietenul/a cel/cea mai bun/a, nu cu barbatul sau femeia viselor tale.

Corpul tau se va schimba cu timpul. Fie ca asta se va intampla din cauza sarcinii sau a lipesi banilor pentru a merge la o sala de sport, nu vei arata mereu ca la 20 de ani. Iti repet pentru a zecea oara, esti frumo(a)s/a! Corpul tau este menit sa se schimbe, la fel ca si tot restul vietii tale, de altfel.

Vei avea parte si de cazaturi in viata, ba chiar de un numar bun de cazaturi. Asta se poate intampla din cauza relatiilor pe care le ai sau a jobului tau, sau din cauza a orice altceva, dar se va intampla cu siguranta si asa ceva. Atunci trebuie sa te ridici, sa te scuturi de praf si sa incepi sa inveti din greselile facute pana atunci.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | iunie 6, 2014

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *