Cum imi micsorez considerabil cheltuielile in fiecare iarna

    Home  /  Sfaturi  /  Cum imi micsorez considerabil cheltuielile in fiecare iarna

Cum imi micsorez considerabil cheltuielile in fiecare iarna Image

Cum imi micsorez considerabil cheltuielile in fiecare iarna

De cele mai multe ori, majoritatea persoanelor se inspaimanta cand isi amintesc faptul ca iarna se apropie cu pasi marunti si ca ii va taxa la buzunar destul de mult. Totusi, spre deosebire de ei, eu nu ma simt deloc amenintata de asta, mai ales ca in fiecare an apelez la cateva trucuri ce ma ajuta sa imi micsorez considerabil cheltuielile la caldura si curent.

Cum am reusit sa aflu toate aceste informatii? Ei bine, pe unele dintre acestea le stiam deja din copilarie, insa altele mi-au fost oferite de persoane apropiate. Totusi, inclusiv internetul m-a ajutat foarte mult sa ma documentez in acest sens. Trebuie sa marturisesc ca asa am si descoperit pagina web www.saluscontrols.ro, ce mi-a oferit ocazia sa fiu in pas cu noile tehnologii in ceea ce privesc termostatele, acestea reusind sa faca economii la caldura absolut uriase.

Iti doresti sa traiesti intr-un confort deplin in propria ta locuinta si in acelasi timp sa nu te sperii cand citesti factura? Ei bine, asta inseamna ca toate aceste trucuri pe care urmeaza sa le prezint, iti vor fi de mare folos. Eu apelez la fiecare in parte si ma mandresc cu faptul ca reusesc sa fac economii de peste 30% in fiecare luna.

  • saluscontrols.ro iti va fi si tie de mare folos, atat timp cat iti doresti sa traiesti intr-o termperatura ideala si in acelasi timp sa faci economii la caldura. In urma cu aproximativ 2-3 ani de zile mi-am cumparat un termostat de aici, mai exact unul iT 500 si sunt pe deplin multumita de ceea ce imi ofera. Cel mai mult ma incanta ca pot sa controlez temperatura din interior dupa propriile mele preferinte, lucru pe care il pot face chiar si de la mare distanta de casa. Acest lucru se datoreaza faptului ca poate fi controlat prin internet.
  • De fiecare data cand iti doresti sa aerisesti in interior, iti recomand sa inchizi toate sursele degajatoare de caldura. In acest fel aceasta nu se va risipi, iar tu vei economisi cativa banuti. Totusi, indicat este sa nu realizezi acest proces de mai mult de 3 ori pe zi, asta doar in masura in care iti doresti in interior o temperatura constanta si prielnica pentru intreaga familie.
  • Nu bloca sub nicio forma caloriferele. Asta inseamna ca pentru a se degaja eficient caldura, e indicat sa eviti sa pozitionezi in apropierea acestora piese de mobilier sau orice fel de obiecte ce ar putea impiedica sa se degaje eficient caldura. Indicat este ca la cel putin 1m distanta de acestea sa nu se afle nimic.
  • Pentru a se degaja caldura eficient si pentru a nu se risipi, iti recomand si tie sa asezi in spatele caloriferului, adica pe peretele vertical, o bucata de folie de aluminiu care sa reflecte caldura spre zona de interes.
  • Pentru ca temperatura sa ramana constanta in camera in care iti petreci cel mai mult timp, indicat este sa ai usa inchisa. In acest fel vei fi sigur ca vei avea parte de un confort deplin.

Asadar, nu ramane decat sa vizitezi pagina web www.saluscontrols.ro pentru a te pune la curent cu ceea ce poate face un termostat ambiental si sa pui in aplicare toate trucurile mentionate. In acest fel vei reusi sa traiesti intr-un confort termic deplin si totodata vei face economii cu peste 30%.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | decembrie 10, 2016

categories & tags

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *