Cum imi pastrez eu echilibrul in viata – citind carti si mergand la salon cu ajutorul platformei Stailer

    Home  /  Servicii  /  Cum imi pastrez eu echilibrul in viata – citind carti si mergand la salon cu ajutorul platformei Stailer

Cum imi pastrez eu echilibrul in viata – citind carti si mergand la salon cu ajutorul platformei Stailer Image

Cum imi pastrez eu echilibrul in viata – citind carti si mergand la salon cu ajutorul platformei Stailer

Viata este despre balanta, in orice ai face, in rutina ta, in relatiile interpersonale si in orice alt aspect. Trebuie sa stii cand sa iti devotezi timpul pentru altii, dar mai important e sa stii cand trebuie sa ti-l devotezi tie. Fiindca tu esti singura persoana care iti este alaturi, in fiecare moment al vietii pana nu vei mai fi pe aceasta planeta. E important sa stii cand sa te mai si opresti din scrolluit for you page-ul Tik Tok-ului si cand sa mai pui mana si pe o carte. Si fiindca o minte sanatoasa are nevoie si de un corp sanatos, conteaza nu numai alimentatia si miscarea, dar si ingrijirea personala.

Poate ca pana acum mergeai la cele doua saloane pe care le cunosteai o data pe saptamana, fiindca nu prea coincideau programele voastre. Insa acum, ai o modalitate mai buna de a-ti rezerva locul pe scaunul unui salon hair & beauty, iar aceasta modalitate se numeste Stailer. Simplu, online, rapid si complet gratuit, iti poti face toate transformarile dorite intr-o singura saptamana cu ajutorul lui Stailer.

De ce sa treci pe platforma Stailer

Fiindca in primul rand iti eficientizezi timpul si nu mai trebuie sa astepti tu dupa disponibilitatea unui salon. Cu ajutorul platformei, selectand cateva filtre de cautare, gasesti rapid saloanele disponibile in functie de setarile tale. Filtrele sunt orasul din care esti, serviciul dorit, data si ora, genul feminin/masculin. Cu doar cateva click-uri, fara sa mai suni pe nimeni, fara sa te mai enervezi si sa-ti pierzi timpul cautand individual saloane pe Google, le gasesti pe toate intr-un singur loc, pe Stailer. Aici sunt inscrise saloane din Iasi, Cluj, Timisoara, Oradea si Bucuresti, insa, fiind o platforma ce a prins deja la public, se va extinde si catre alte orase importante.

In al doilea rand, platforma este gratuita deci de ce sa nu profiti si tu? Eu in acest moment citesc o carte si de exemplu vreau sa merg in urmatoarele ore la un salon, asa ca asta am sa fac. Imi fac o programare la una din frizeriile pentru barbati din Timisoara in cateva minute fiindca sunt de aici, ca si asa eram cam ciufulit de ceva vreme, iar intre timp imi termin capitolul si mai si mananc ceva. Intru pe stailer.ro si sigur gasesc pe cineva disponibil care sa ma rasfete.

Contul este mai avantajos pentru tine

Intitial cand am dat de Stailer mi-am facut o programare la Breathless House din Timisoara fara cont ca sa vad exact cum functioneaza. Am fost placut impresionat sa vad cat de facil este si ca nu sunt conditionat de nimic. Dar contul are mai multe avantaje si este la fel de gratuit. De acolo mi-am setat remindere fiindca mai am probleme cu memoria trebuie sa recunosc. Cateodata citesc acelasi rand dintr-o carte de 5 ori pana reusesc sa ma focusez. Tot acolo vezi ce programari viitoare ai, poti anula fara probleme, fara sa suni sa dai explicatii si fara sa ti se perceapa vreo taxa.

Contul iti mentinte programarile organizate si tu stii la ce saloane ai fost. Fiecare salon inscris pe Stailer vine si cu informatii relevante ca pretul serviciilor, poze din saloane sau ale altor lucrari, chiar si recenzii ale altor clienti, in baza carora tu iei decizia cea mai potrivita pentru tine.

Eficientizeaza-ti timpul, echilibreaza-ti si mai mult viata, ingrijeste-te mai des, oricand iti doresti tu, cu Stailer. Pentru informatii suplimentare in legatura cu platforma poti scrie la support@stailer.ro.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | mai 26, 2021

categories & tags

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *