Cum sa alegi tinuta potrivita pentru botezul fetitei tale?

    Home  /  Diverse  /  Cum sa alegi tinuta potrivita pentru botezul fetitei tale?

Cum sa alegi tinuta potrivita pentru botezul fetitei tale? Image

Cum sa alegi tinuta potrivita pentru botezul fetitei tale?

Ziua in care copilasul tau este botezat este una cu adevarat speciala, mai ales atunci cand stii ca aceasta vine ca o binecuvantare de la Dumnezeu. Atat de minunat este sa dai viata unui copil, dar nu ajungi sa realizezi acest lucru decat atunci cand il strangi pentru prima oara la piept si stii ca il vei iubi mereu. Indiferent de cat de grea a fost sarcina sau cat de complicata a fost nasterea, cu siguranta nu ai fost dezamagita de fiinta pe care Dumnezeu ti-a pus-o tie in brate. Te-a binecuvantat cu un copil, pe care tu sa il cresti si sa ii fii alaturi si la bine si la greu.

Botezul nu trebuie vazut ca pe un eveniment unde doar trebuie sa gasesti rochite fetite botez perfecte sau lumanarile cele mai pompoase, deoarece botezul consta in ritualul de increstinare a unei fiinte umane. Increstinarea este o taina pe care Dumnezeu o face prin intermediul preotilor. In cadrul acesteia este deschisa o poarta prin care pruncul de mic va intra in lumea crestinismului.

De ce este important sa intelegem diferenta?

Atunci cand un suflet este increstinat, el este primit in biserica ortodoxa alaturi de familia lui. Biserica este locul unde pruncul tau va invata cum sa creasca duhovniceste, pe cand tu acasa ca si parinte il vei creste trupeste. Biserica va si o altfel de familie pentru el, Dumnezeu l-a pus acolo cu un scop, iar prin intermediul botezului, fetita si baietelul tau are sansa prin aceasta familie sa se mantuiasca si sa intre in imparatia cerurilor alaturi cu cei dragi.

Abaterea de la adevarata taina a botezului

Alt lucru, pe care l-am trecut cu vederea. Pe langa lucrurile ingrijoratoare si totodata necesare din timpul botezului cum sunt rochite fetite botez sau costumase pentru baieti, mai apare si problema nasilor. De ce s-a abatut atat de mult de la adevaratele taine si semnificatii ale botezului si l-au transformat intr-un mare eveniment, bineinteles cu o petrecere pompoasa dupa ce se incheie slujba?

Alegerea nasilor

Nu necesita o anume clasa sociala sau un cont mare in banca, nu acesta este criteriul prin intermediul carora nasii sunt selectati. Nasii trebuie sa se aleaga cu atentie, trebuie sa fie evlaviosi si sa poata sa iti indrume pruncul in curatie, sa ii fie alaturi chiar si atunci cand creste mare, sa poate sa creeze o conexiune puternica intre ei.

Dar trebuie mentionat si respectat faptul ca doar membrii bisericii ortodoxe pot participa ca si nasi la increstinarea bebelusului care va purta hainute de sarbatoare fie rochite fetitie botez, fie costumase pentru baieti.

Alegerea hainutelor

Ei bine, aceasta trebuie sa fie cea mai frumoasa parte si cea mai relaxanta, deoarece atat tinuta ta si a fetitei sau baietelului tau nu va reprezenta motiv de stresare sau o mare grija pe cap. Iti recomand hainutele disponibile pe boteZz.ro. Va fi o mare bucurie, deoarece in ziua respectiva pruncul tau va fi primit in famlia in care si tu odata ai fost primit si ai crescut alaturi de parinti si nasi. Iar acum la randul tau vei putea sa duci aceasta traditie mai departe.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | ianuarie 16, 2019

categories & tags

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *