Cum sa fii buna la pat

Cum sa fii buna la pat Image

Cum sa fii buna la pat

Nu te ingrijora in legatura cu performantele lui

Sexul pentru prima data are potentialul de a fi in mod sigur erotic. Insa a te astepta ca el sa aiba cea mai mare barbatie pe care ai vazut-o pana acum, sau ca tu vei avea parte de mai multe orgasme toata noaptea te va conduce pe tine(si pe el) catre esec.

Prima partida de sex este incarcata din plin cu cele mai mari asteptari. Amandoi veti fi emotionati si atat de doritori sa o faceti si sa iasa bine, insa emotiile unei femei sunt mai greu de ascuns. Cum vei reactiona in timpul primei partide de sex va prezice felul in care va decurge sexul intre voi doi pe viitor. Nu fa din asta un atat de mare lucru si seteaza-ti sa fii deschisa, sincera si destul de comunicativa in timpul sexului.

Daca vei exagera sau daca il vei face sa se simta rau in legatura cu performantele lui, va ajunge ca data viitoare sa fie mult mai rau si mai dur cu tine in pat. Aminteste-ti ca a va cunoaste unul altuia corpurile nu va urma in a va completa perfect inca de la prima partida de sex. Banuim ca va trebui sa continuati sa repetati pentru a iesi atat de bine cum va doriti amandoi.

Da-i de inteles ca te bucuri de aceste momente

A avea un orgasm scapat de sub control ii va da de inteles tipului tau ca tot ceea ce a facut acolo a dat roade si ca te simti excelent. Altceva in afara de asta? Daca nu ii vei spune, el nu va sti lucrurile pe care le vrei tu si acele lucruri care nu iti plac de fapt.

Daca nu ii vei spune ceea ce iti place, asta il va face sa se streseze pentru ca nu se va considera nimic altceva decat un ratat. A comunica in timpul sexului este foarte importanta, asadar daca o vei face inca din timpul primei partide de sex, vei seta o mai buna conexiune intre voi pentru toate datile viitoare.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | iunie 3, 2014

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *