Cum sa inlaturi mai usor autobronzantul de pe piele

    Home  /  Cosmetice  /  Cum sa inlaturi mai usor autobronzantul de pe piele

Cum sa inlaturi mai usor autobronzantul de pe piele Image

Cum sa inlaturi mai usor autobronzantul de pe piele

Iarna sau in perioadele lipsite de lumina solara tanjim dupa acel aspect de bronzat al pielii. Astfel ajungem sa cumparam acele lotiuni autobronzante, pe care le aplicam pentru a impresiona cu bronzul nostru la iesiri in societate. Este insa mult mai greu sa scapi de autobronzant decat sa il aplici. Vei avea nevoie de multa rabdare, intrucat se poate inlatura, dar necesita timp. Adesea se poate ca anumite parti ale pielii sa ramana patate de autobronzant si se doreste scaparea rapida de aceste pete. Iata in continuare cateva metode pentru a inlatura mai usor autobronzantul.

Suc de lamaie si praf de copt – se face o pasta din aceste doua ingrediente. Adesea cand incepem sa aplicam autobronzantul suntem entuziasmati de rezultat si aplicam prea mult intr-o anumita portiune. Lamaia va inlatura acele puncte unde am insistat prea mult. Aplicata si frecata usor pe pata, pasta actioneaza in cateva minute, pentru ca dupa clatire sa se poata observa rezultatele.

Pasta de dinti – incercam de fapt orice lucru ce ne ajuta sa decoloram inapoi pielea. Aceasta optiune este de ajutor pentru pete mici, inegale, precum cele dintre degete. Se ia o cantitate de pasta de dinti de marimea unui bob de mazare si se aplica pe zona de decolorat, procedeul trebuie repetat de cateva ori, pentru ca este necesara rabdare pentru a scapa de autobronzant.

Chiar si praful de copt in solutie simpla poate fi folosit pentru inlaturarea petelor de autobronzant. Frecat cu o carpa pe portiunea de piele colorata prea intens, actiuneaza in cateva minute, iar procedeul se poate repeta dupa clatire si cateva ore trecute, pentru a nu se ajunge la iritatii nedorite ale pielii.

Se spune ca frumusetea are tot timpul un pret, si cum doamnele si domnisoarele sunt dispuse sa faca orice pentru a fi frumoase, exagereaza uneori. Aceste metode le pot ajuta sa scape de petele nedorite de autobronzant, desigur daca au si rabdarea necesara.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | decembrie 12, 2014

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *