Cum sa nu procedezi intr-o relatie

    Home  /  Relatii  /  Cum sa nu procedezi intr-o relatie

Cum sa nu procedezi intr-o relatie Image

Cum sa nu procedezi intr-o relatie

Pentru aceia dintre voi care se intampla sa fie acea jumatate a cuplului care a extras paiul mai scurt, adica dau de zece ori mai mult decat da partenerul, este atat de urat si de deprimant sa realizezi ca ai fost inselat in tot acest timp. Cel care ti-a facut asta pleaca pur si simplu, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, dar tie, din postura inselatului, iti vine foarte greu sa uiti si sa renunti la tot asa simplu.

Adevarul va iesi in cele din urma la iveala si singura persoana care va fi ranita, din toata aceasta cacealma, va fi cea care s-a dedicat cel mai mult si si-a pus toata viata pe tava. Cel care a mintit pleaca pur si simplu mai departe, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat vreodata intre voi.

In timp ce a da doar jumatate din ceea ce poti ai de oferit intr-o relatie este neetic, responsabilitatea cade pe umerii ambilor parteneri. Normal, cel care a inselat nu ar fi trebuit sa faca asta inca de la inceputul relatiei, dara pana la urma asa sunt acesti profitori. Da, vina cade si pe umerii celui care a fost inselat. Daca esti facut in felul acesta, atunci ar trebui sa iti dai seama ca esti inselat.

Este mai usor de zis decat de facut? Nu chiar. Multi oameni sunt niste mincinosi prosti si actori nu prea buni. Mai des decat se intampla, exista o transparenta mare in relatie si se observa destul de bine cam cat da unul sau celalalt unei relatii.

Problema consta de fapt in ideea ca dragostea este deseori oarba, facand astfel mai dificil pentru noi sa ne dam seama atunci cand partenerul nu se dedica exact cat ar trebui sa se dedice si astfel nu putem vedea iluzia creata de acestia.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | iulie 4, 2014

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *