Cum sa recunosti escrocheriile localnicilor atunci cand calatoresti

    Home  /  Calatorii  /  Cum sa recunosti escrocheriile localnicilor atunci cand calatoresti

Cum sa recunosti escrocheriile localnicilor atunci cand calatoresti Image

Cum sa recunosti escrocheriile localnicilor atunci cand calatoresti

Pentru atunci cand calatoresti in afara tarii si vrei sa nu fii inselat, talharit sau sa-ti fie trasa vreo teapa de catre localnici sau pur si simplu pentru a evita situatiile neplacute oriunde ai merge, ar fi bine sa citesti cu atentie urmatoarele escrocherii care se fac peste tot in lume, in special turistilor.

Localnicul super amabil

Un barbat amabil, care pe deasupra mai vorbeste si pe limba ta, se va oferi sa te ajute cand vine vorba despre scos bani de pa card sau atunci cand trebuie sa iti cumperi bilete de calatorie, pentru ca masinaria aceea este atat de ciudata incat nu ti-ai da seama pe loc cum functioneaza.

In timp ce va parea ca si cum iti este foarte de ajutor, acesta de fapt iti va memora codul pin pentru cand va avea sa te jefuiasca mai tarziu de card si tot ce mai ai prin buzunare. Acest fapt este comun in toata Europa.

Vanzatorul de harti

Oameni se vor apropia de tine si vor incerca sa iti vanda harti. Iti vor desface harta in fata pentru a ti-o prezenta, insa acest lucru este facut ca odistragere a atentiei pentru ca ai lor complici sa te caute prin buzunare si sa te jefuiasca. De asemenea, acest fapt este comun intalnit in toata Europa.

Cersetorul

Un cersetor, de obicei un barbat in varsta sau o femeie cu un copil, va incerca sa te faca sa iti fie mila ca sa le dai cativa banuti. Asta nu trebuie sa fie neaparat ceva rau, insa de obicei acesti cersetori au si complici care urmaresc doar sa te fure. Acest fapt este intalnit in toata lumea.

Un masaj gratuit

Un barbat se va apropia de tine in timp ce te relaxezi pe plaja si iti va oferi un masaj. Chiar daca vei spune nu, acesta va incerca sa iti faca un mic masaj de proba pe gratis. Odata ce va incepe, acesta va mentine masajul pentru mai mult timp si te va hartui pana cand ii vei plati o suma mult mai mare decat cea cuvenita. Asta ti se poate intampla in Barbados sau in Bahamas.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | iulie 28, 2014

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *