Cuvinte motivationale

Cuvinte motivationale Image

Cuvinte motivationale

Invatare

Orice gol in intelegere te va motiva sa vrei sa umpli acel gol din cunostintele tale, sau mai bine zis necunostinte. Daca vrei sa afli mai multe despre leadership, citeste carti despre marii lideri. Pentru a invata cum sa-ti dresezi cainele, angajeaza un dresor de caini si ia lectii. Cerinta progresiva de noi cunostinte devine un auto-motivant.

Anticipare

Actiunea de a merge mai departe si de a gandi mai departe legat de un aspect important ce se intampla in viata ta. Atunci cand iti este dat sa vezi o licarire a unui viitor succes sau a unei oportunitati, anticiparea elibereaza un chimical incredibil de puternic, numit dopamina, in organismul tau.

Tot ceea ce ai vrut si ai dorit in viata ta si de care ai fost motivat pentru a atinge acel ceva, s-a intamplat in cele din urma pentru ca ai anticipat importanta pe care o avea acel lucru pentru tine.

Curaj

Curajul este doar vointa de a mai face un alt pas. Cateodata singura motivatie de care ai nevoie este doar de a mai face un pas in viata.

Speranta

Atunci cand este folosit doar ca simplu substantiv, speranta desemneaza doar un sentiment, insa atunci cand il utilizam ca si verb speranta devine punctul pe care se focalizeaza motivatia ta.  Cateodata in viata ai nevoie doar de speranta. Si, in acele momente speranta va fi mai mult decat ceea ce ai nevoie.

Timp

Timpul nu este pur si simplu un cadru pentru felul in care minutele, orele si zilele trec; fiecare zi este ca si cum am avea la dispozitie o panza alba situata intr-o camera de arta plina de posibilitati nelimitate.

A-ti imbunatati motivatia prin imbunatatirea managerierii timpului  iti va cere sa iti reduci numarul de alegeri pe care le vei face in viata. Vei descoperi simplitate si pace prin restrangerea concentrarii tale si cresterea energiei si atentiei doar pentru a duce la bun sfarsit sarcini care aduc motivatie si inteles in viata ta.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | iunie 24, 2014

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *