De ce are nevoie afacerea ta de un site

De ce are nevoie afacerea ta de un site Image

De ce are nevoie afacerea ta de un site

Cand vrei sa cumperi un produs sau un serviciu, evident prima cautare va merge catre ceva informatii online legate de acesta. Odata cu cresterea continua a numarului de utilizatori ai internetului, consumatorii prefera sa caute si sa cerceteze ceea ce urmeaza sa cumpere, in asa fel incat sa aiba la dispozitie toate optiunile de pe piata. Multe dintre afacerile existente subestimeaza importanta unui site si il considera o investitie nesemnificativa. Ideea este insa ca nicio afacere din ziua de astazi nu isi poate crea mai bine o prezenta globala decat printr-un site. Asa ca necesarul se intelege, deci nevoia de un specialist ar trebui sa te conduca spre It Exclusiv.

De ce sa investesti intr-un site

Daca afacerea ta inca nu are un site, clientii iti vor cumpara produsele si serviciile si te vor contacta doar in timpul orelor de program. Un site ofera accesibilitate pentru clienti chiar si in orele din afara programului. Obtin astfel informatiile pe care le cauta si fac tranzactii chiar din confortul propriei locuinte fara a mai veni la sediul firmei.

Baza de clienti se creste automat, spre exemplu un magazin local care isi creaza un site va castiga clienti si din alte zone si va avea o cu totul alta expunere din momentul in care intra si in sfera online.

Din acest punct de vedere afacerea este ajutata pe partea de vizibilitate. Un alt avantaj este ca un site este o modalitate eficienta de promovare a afacerii, mult mai la indemana si mai putin costisitoare decat alte modalitati precum presa scrisa, radio, televiziune, mass-media in general.

Serviciul clienti are si el de castigat, deoarece afacerile care ofera asistenta non-stop clientilor au din partea acestora o mai mare fidelitate si incredere acordata. Pe langa toate avantajele enumerate pana acum, construirea brandului, identificarea de clienti potentiali si abilitatea de a actualiza in timp real ofertele reprezinta alte beneficii aduse de website oricarei afaceri. Aceste motive sunt mai mult decat suficiente in sustinerea dictonului mult vehiculat: „nu esti online, nu existi”, asa cum spun si cei de la It Exclusiv.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | februarie 13, 2015

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *