Despre ce poti vorbi la o intalnire

    Home  /  Relatii  /  Despre ce poti vorbi la o intalnire

Despre ce poti vorbi la o intalnire Image

Despre ce poti vorbi la o intalnire

O intalnire romantica, mai ales dupa ce ati inceput sa va cunoasteti deja de ceva timp, este exact momentul in care puteti sa va consultati unul pe celalalt referitor la felul in care decurg lucrurile si referitor la cum puteti imbunatati  relatia de cuplu. Tocmai de aceea, in cadrul unei intalniri reusite cu persoana de care iti place, trebuie sa stii cum sa te comporti, cum sa scoti in evidnta exact ceea ce vrei sa stie despre tine si sa il/o faci sa te placa pentru totdeauna.

Prin adresarea catorva intrebari bune prin care poti afla multe lucruri referitoare unul la celalat, dar si prin indreptarea discutiei catre ceva aspecte mai serioase legate de voi, puteti sa va dati exact seama cum stau lucrurile intre voi si cam cat de mult tineti unul la celalt, va apreciati si va doriti ca aceste intalniri ale voastre sa decurga in mai mult de atat.

Intrebarile legate de viata sexuala isi au si ele rolul lor bine delimitat si definit in cadrul unei intalniri romantice, pentru ca, asa este, mai ales in timpurile prezente o relatie nu poate functiona cum se cuvine fara ca flacara pasiunii sa fie aprinsa si sa se mentina aprinsa mereu intre voi.

„Care este pozitia ta sexuala favorita?”, „Te gandesti vreodata la mine din pucnt de vedere sexual in timpul unei zile?”, „Care este fantezia ta sexuala favorita?” sunt doar o parte dintre intrebarile cele mai potrivite legate de aspectul vietii sexuale care se afla in cadrul relatiei voastre de cuplu.

Nu trebuie sa va fie rusine sa adresati astfel de intrebari si sa dati de asemenea si niste raspunsuri sincere, pentru ca numai asa veti afla cam ce crede unul despre celalalt, despre prestatia din dormitor si despre felul in care ar putea fi imbunatatite lucrurile. Intimitatea, dorinta si pasiunea, pe langa respect, fidelitate si o comunicare eficienta sunt elementele ce ar trebui sa defineasca o relatie de lunga durata si foarte potrivita.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | septembrie 1, 2014

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *