Diferenta intre casa de amanet si vanzarea bunurilor

    Home  /  Servicii  /  Diferenta intre casa de amanet si vanzarea bunurilor

Diferenta intre casa de amanet si vanzarea bunurilor Image

Diferenta intre casa de amanet si vanzarea bunurilor

In zilele noastre o casa amanet se gaseste la fel de usor precum o farmacie sau loc de joaca. Un loc destul de comun si cu foarte mare popularitate in randul oamenilor de orice varsta, casele de amanet au marele avantaj de a te „pasui” de bani si urgente ale acestora.

Poate ca unii nu inteleg de unde atat de mult avant de a apela la ajutorul din partea unei case de amanet. Asadar, o nota comparativa intre a amaneta si a vinde face ca totul sa fie mai usor conturat. Iata despre ce este vorba:

  • In momentul in care vinzi un bun iti pierzi posesia asupra acestuia si asta pentru totdeauna. Nu acelasi lucru se intampla si cand amanetezi un bun. In cel de-al doilea caz tine mai mult de faptul ca e ca si cand imprumuti un lucru si in schimbul lui primesti bani. Schimb pe schimb.
  • Fara presiune de timp. In momentul in care se incheie un acord intre cel carfe amaneteaza si cel care primeste exista un contract. Timpul este determinat insa se poate modifica ulterior si extinde de ce nu. In cazul vanzarii totul se incheie pe loc si nu mai sunt sanse de a da inapoi.
  • Interesul si banii fac de asemenea ca ideea de a amaneta sa nu fie o problema. Cand amanetezi ti se evalueaza bunul pe loc, primesti banii si totul decurge mai simplu decat ai crede. Interesul de a recupera un bun este constant si posibil.

Desigur, poate ca suntem prea legati de anumite obiecte. Dincolo de partea materiala avem si un aspect emotional care se implica in poveste. Indiferent de motivele pe care le ai, atunci cand este vorba de dorinta de a pastra posesia unui bun calea  ideala este cea de amanet. Cel putin asa stii ca ai sanse sa recuperezi totul. In plus, se poate amaneta orice cantitate de aur spre exemplu pe cand vanzarea de multe ori vizeaza sa fie vorba si de un aspect impecabil, de un set de bijuterii cu toate elementele.

Este deja evident cine iese in castig.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | martie 20, 2015

categories & tags

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *