Discutii de evitat in fata copiilor

    Home  /  Sfaturi  /  Discutii de evitat in fata copiilor

Discutii de evitat in fata copiilor Image

Discutii de evitat in fata copiilor

Toti parintii isi doresc ca micutii lor sa aiba un viitor stralucit, plin de realizari si cat mai bun. De regula, parintii isi doresc ca dragii lor copii sa aiba parte de un viitor mai bun decat au avut ei si sa se bucure mai mult de viata decat au facut-o ei. De multe ori parintii incearca sa insufle anumite lucruri copiilor si incearca sa ii faca sa inteleaga ca au nevoie de anumite lucruri si ca trebuie sa se implineasca si din punct de vedere material.

Ca si parinti, facem anumite greseli, fara intentie si ne uinfluentam mentalitatea copilului insa intr-un mod negativ. Iata care sunt greselile pe care le facem in fata copilului.

Banul este ochiul dracului

De foarte multe ori am tot auzit aceasta vorba. Este folosita de foarte multi parinti care doresc sa isi invete copilul ca nu trebuie sa fie lacom. In schimb, trebuie sa recunoastem ca banii nu sunt nici un lucru bun si nici un lucru rau. Ei sunt cei cu care putem sa cumparam anumite lucruri sau anumite servicii care ne folosesc pentru a avea un trai mai bun.

Daca faci ceva din placere nu trebuie sa astepti bani

Aceasta este un alt lucru care influenteaza negativ gandirea copilului. Nu putem sa spunem niciodata ca facem ceva din placere si ca nu asteptam niciodata bani. De regula, serviciile se fac si trebuie sa fie platite. Exista destul de multi oameni care muncesc ceea ce le place. Ar trebui sa munceasca degeaba, sa nu mai fie platiti? Nu este normal asa ceva. In primul rand, o persoana trebuie sa se valorifice pe ea. Daca ea considera ca eforturile nu trebuie sa ii fie rasplatite cum ar reusi ceilalati sa aprecieze eforturile ei? este foarte important sa stii sa iti vinzi produsul si calitatile pentru un trai mai bun.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | septembrie 9, 2014

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *