Facebook introduce Slingshot

Facebook introduce Slingshot Image

Facebook introduce Slingshot

Snapchat este o aplicatie pentru telefonele smart si este cunoscuta pentru ca isi auto distruge toate mesajele, ceea ce inseamna ca utilizatorii se simt mai increzatori in ideea ca vor trimite mesaje si imagini care nu vor exista acolo pentru totdeauna. In prezent, Facebook a inceput testarea unui serviciu similar pentru aplicatia Messenger. Procesul va permite utilizatorilor din cateva state din Europa sa selecteze mesajele care vor dura numai pentru o ora.

„Sunte incantati sa anuntam ultima imbunatatire a noastra, care intra in categoria caracteristicilor optionale ce vor face ca aplicatia Messenger sa devina cel mai bun mod pentru ca utilizatorii sa comunice cu oamenii care conteaza cel mai mult pentru ei. Incepand de astazi, vom efectua un test mic, implementand o caracteristica care sa permita oamenilor sa trimita mesaje ce vor dispare la numai o ora dupa ce au fost trimise. Disparitia mesajelor va oferi utilizatorilor o optiune mai distractiva atunci cand vor comunica pe Messenger. Abia asteptam sa vedem care este reactia oamenilor, dupa ce se va incerca noua caracteristica”- sustin cei de la Facebook.

Pentru a activa caracteristica ce permite disparitia mesajelor pe Messenger App, utilizatorii trebuie sa atinga o pictograma in forma de clepsidra, iar o alta atingere va dezactiva aceasta functie.

Aceasta este cea mai recenta caracteristica de tip Snapchat care va fi utilizata de gigantul tech, din moment ce Snapchat a respins 3 miliarde de dolari oferite de Facebook pentru achizitia sa in anul 2013. Cu toate ca Facebook a inceput testarea acestei caracteristici mai devreme, platforma de socializare continua sa se dezvolte in acest domeniu relativ nou pentru ei si utilizatorii Facebook.

Facebook similar cu Snapchat

Asemanarile dintre aplicatia Snapchat si noua caracteristica de la Facebook Messenger sunt foarte mari, insa spre deosebire de Snapchat, in cadrul Facebook nu exista nicio data limita pentru care un mesaj Slingshot sa dispara. De asemenea, aplicatia va permite ca o imagine sa fie vazuta de destinatar doar atunci cand acesta va trimite o alta imagine in schimb. Odata ce un utilizator citeste mesajul si doreste sa il stearga, acesta poate glisa mesajul catre stanga ecranului astfel incat sa se auto distruga.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | noiembrie 17, 2015

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *