Feluri in care sa porti rujul mat

Feluri in care sa porti rujul mat Image

Feluri in care sa porti rujul mat

Rujul mat are un continut ridicat de ceara si pigmenti si mai putin ulei decat un ruj normal. Asta face din produsul final mai opac si mai intens colorat. Este posibil sa ai parte de un contrast remarcabil cu pielea in cazul in care porti un ruj mat, insa doar daca produsul este aplicat asa cum trebuie, pentru ca rujul mat nu se poarta si nu se simte ca un lipgloss.

Fin si neted

Rujul mat are o tendinta de a adera cu zonele uscate si cu zonele mai dure ale pielii. Pentru a te asigura ca ai cea mai potrivita suprafata pe care sa poti aplica un produs mat, incepe prin exfolierea buzelor. O simpla exfoliere cu miere si zahar va face minuni pentru buzele tale, insa poti cumpara si un produs din comert pentru asa ceva, la fel de bine.

Exfoliaza-ti buzele odata pe saptamana daca tinzi sa porti ruj mat adeseori. Culorile mai deschise tind sa evidentieze mai tare iregularitatile, mai mult decat culorile mai inchise de ruj mat, asadar o exfoliere potrivita este mult mai importanta in cazul nuantelor deschise de ruj.

Texturat

Daca o intindere neteda de ruj ca la carte nu este potrivita pentru tine, atunci poti trece oricand pe varianta unui look mai texturat. Ia aminte ca tot va trebui sa incepi printr-un proces de exfoliere pentru ca vei continua prin adaugarea de textura. Incepe prin conturarea buzelor cu un creion de buze in nuante apropiate sau chiar asemanatoare cu pielea ta si foloseste-l pentru a crea un cadru. Aplica apoi un ruj mat texturat pentru a umple acel cadru pe care l-ai creat cu ajutorul creionului. Rujurile texturate subliniaza forma naturala a buzelor tale.

Corector mai intai de toate

Daca doresti ca nuanta buzelor tale sa fie cat mai vibranta si mai           evidenta pe cat posibil, atunci va trebui sa incepi prin aplicarea unei palete neutre de culori. Daca iti vei da cu un corector pe buze, acesta le va ajuta sa iasa in evidenta mai tare. Corectorul este deasemenea ceva ce trebuie avut in evidenta in cazul culorilor deschise pentru ca ajuta ca rujul sa ramana in aceeasi nuanta in care l-ai aplicat pe buze prima data.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | iulie 24, 2014

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *