Femei de care barbatii se feresc

    Home  /  Diverse  /  Femei de care barbatii se feresc

Femei de care barbatii se feresc Image

Femei de care barbatii se feresc

Toate femeile asteapta la un moment dat sa primeasca intrebarea aceea atat de emotionanta pentru ele. In momentul in care ne alegem o persoana langa care sa ne facem planuri pentru o viata intreaga este o alegere foarte importanta pentru fiecare dintre noi. Acest lucru nu poate fi facut in pripa deoarece necesita foarte multa grija .

De multe ori te gandesti daca faci niste greseli atat de mari incat nimeni nu vede nimic placut la tine su toate relatiile duc spre despartire. Ei bine, ar trebui sa stii ca exista anumite tipuri de femei pe care barbatii nu le plac si nu le doresc in preajma lor. Iata care sunt acestea:

Stiti acea tipologie de femei care sunt atat de geloase incat partenerii lor nu pot sa mearga pana la magazin sau sa vorbeasca un minut la telefon pentru ca ea nu face decat sa banuiasca anumite lucruri? Ei bine, nici un barbat nu isi doreste sa fie constrans atat de mult de o femeie, idiferent cat de mult o iubeste pe aceasta. o femeie extrem de geloasa devine paranoica iar un barbat nu isi doreste asa ceva pentru a petrece restul zilelor alaturi de el.

Un barbat isi doreste sa aiba langa el o femeie puternica, cu picioarele pe pamant care sa stie foarte bine ce vrea de la viata. Atentie, insa! A nu se confunda o femeie puternica si care stie ce vrea de la viata cu o femeie autoritara care sa ii dea indicatii partenerului iar acesta sa se astepte sa execute. o femeie trebuie totusi sa aiba avea feminitate si blandete care se regaseste in caracterul unei femei.

De asemenea, un barbat nu isi va dori niciodata o femeie care este nemultumita tot timpul. daca barbatul face anumite gesturi iar femeia nu este multumita nicicum cu sigurantya acesta va renunta la ideea de a o avea pentru restul zilelor.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | septembrie 4, 2014

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *