Freelancer, caut job – cum sa afli care este un pret site si de ce te-ar interesa asta

    Home  /  Cariera  /  Freelancer, caut job – cum sa afli care este un pret site si de ce te-ar interesa asta

Freelancer, caut job – cum sa afli care este un pret site si de ce te-ar interesa asta Image

Freelancer, caut job – cum sa afli care este un pret site si de ce te-ar interesa asta

Actualmente se pare ca orice se regaseste online. Parca si a cauta un job este tot mai adesea o chestiune ce se raporteaza la mediul online. Este mai facil din toate punctele de vedere sa cauti online si sa si gasesti. O astfel de idee te poate ajuta nu numai sa iti cauti un job, ci si sa te promovezi. Cauti un pret site, decizi sa iti faci poate un brand personal si pe termen lung esti mai castigat decat crezi.

Un pret site corect si avantajele acestuia

Nu toata lumea ar avea ce face cu un site propriu. Daca nu esti tipul de freelancer sau cel putin de om inventiv in munca de orice fel nu prea te poti raporta la asta. De regula este o modalitate pentru cei care doresc sa isi vanda serviciile, chiar daca nu la nivel mare, ca si firma, ca si brand. Spre exemplu poti fi un pasionat de fotografie, un posibil fotograf la evenimente de orice fel; poti de asemenea sa incerci ideea de scriitor sau de blogger pe diverse site-uri.

Sa iti faci un site pare o banalitate pentru unii. Insa nu este chiar atat de usor pe cat crezi. Este de preferat sa apelezi la profesionisti, mai ales daca incerci sa iti vinzi produsele sau skill-urile cum ar spune americanul. Asadar, tot online poti afla simplu si rapid despre pret site, o minima si prima investitie pentru a gasi un loc in aceasta lume unde sa te promovezi si tu. Nu te avanta din prima totusi, cauta si compara pentru ca acesta este un subiect destul de complex, implica mai multe optiuni ce te pot sau nu avantaja pe viitor. Un site nu este static, ci din contra ar trebui sa fie interactiv si sa atraga, deci o lista de dorinte sta la baza cerintelor de creare a unui site.

Ca un freelancer adevarat, stii ca totul necesita timp si rabdare. Nu te impacienta crezand ca totul se intampla din prima. Promoveaza acea pagina, da share si fii prezent in lumea online caci asa se raspandesc vestile cel mai usor. Exista o serie de modalitati prin care poti atrage atentia. Insa nu exagera pentru ca risti sa fii tocmai izolat in ochii unor posibili clienti.

Avantajele de a recurge la ideea de site personal sunt numeroase. In primul rand, ai sansa sa te promovezi. Stii cum se spune mai nou, nu esti online, practic nu existi. De asemenea, tine de o mai mare expunere si de sansa sa iti faci chiar singur publicitate pana la urma, optand pentru distribuirea paginii pe retele sociale.

Optiuni ale freelancerilor

Acum, in functie si de ceea ce stii sa faci si ce esti dispus sa inveti, ai mai multe optiuni de angajare sau colaborare. Cele mai frecvente idei tin de partea creativa, de a fi un bun lucrator in materiale, spre exemplu sa vinzi produse handmade sau obiecte lucrate artizanal, pictate etc. In orice caz, trebuie sa vii cu ceva nou pe piata. Si daca recurgi si la ideea de site inseamna ca ai clar o „voce” ce trebuie sa se faca auzita pe piata de profil.

 

Autor | admin Comentarii | 0 Data | august 3, 2017

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *