Garderoba perfecta

    Home  /  Moda  /  Garderoba perfecta

Garderoba perfecta Image

Garderoba perfecta

Dressing-ul de haine este o chestiune la care toate femeile viseaza. Imagineaza-ti ca ai o casa plina de genti Channel, coliere din perle si pantofi scumpi, iar toate articolele de lenjerie intima sunt asezate frumos in dulapioare. Indiferent de spatiul sau bugetul pe care il ai, organizarea este secretul oricarei garderobe. Hainele tale merita un loc bun de a se „odihni”, asa ca, daca iti doresti sa ai o garderoba perfecta trebuie sa urmezi cateva sfaturi.

Cum sa iti organizezi garderoba?

Hai sa uitam de dieta pe care te chinui s-o tii de ceva timp ca sa mai incapi in rochia de la banchetul dintr-a 12-a. Ce ar fi sa elimini rochia toxica? Probabil ai mai auzit lucrul asta si inainte: daca nu ai purtat un articol vestimentar de mai bine de 12 luni, atunci ar fi bine sa-l arunci. Cea mai buna modalitate de a face acest lucru este acela de a scoate afara absolut tooate hainele din dulap. Da, tot!

Hainele care sunt prea mari, prea mici sau prea vechi trebuie sa fie aruncate. „Fara mila!” spune stilista Emma Blomfield. „Este usor sa devii un colectionar atunci cand ai un loc mare si incepi sa tot aduni lucruri, dar asta nu ar trebui sa fie o scuza. Arunca orice lucru care nu iti mai vine!” Sun Tzu a spus intotdeauna „cel mai important lucru al unei garderobe este sa arunci absolut orice iti este <dusman>. Tot timpul vor exista reduceri”.

Ei bine, acum hainele tale sunt imprastiate peste tot in casa, asa ca poti sa iti inchipui cam cat de mult spatiu ai nevoie. Acum este momentul cand organizarea isi face intrarea in scena. Modul in care iti structurezi garderoba este cheia. Suntem lenesi si nu mai avem rabdare sa punem hainele la loc in acelasi mod in care le-am luat. Ei bine, acum e timpul sa iti pui toate hainele in functie de sezon, culori, material etc. Dupa ce le-ai asezat dupa bunul tau plac in dulapuri, vei descoperi ca iti va mai ramane loc si pentru alte achizitii, asa ca poti porni la o tura de shopping cu cea mai buna prietena a ta.

Dupa ce ai pus de-o parte toate lucrurile pe care nu le-ai mai purtat de mult timp, aseaza-le frumos intr-un sac si ofera-le unei case de copii. Vei fi surprinsa sa vezi ca ceea ce tie nu iti mai place poate fi un motiv de bucurie pentru cineva care nu isi permite sa dea bani pe haine.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | octombrie 1, 2015

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *