Greseli pe care le facem in casatorie

    Home  /  Relatii  /  Greseli pe care le facem in casatorie

Greseli pe care le facem in casatorie Image

Greseli pe care le facem in casatorie

Ar trebui sa se cunoasca deja faptul ca in fiecare casnicie comunicarea este un must. Fara abilitatea de a da nume temerilor, ranilor, sperantelor si dorintelor unul catre celalalt, partenerii vor putea deveni deconectati.

Indivizii ar trebui sa-si permita unul celuilalt libertatea de a se exprima fara teama de a fi judecati, fara a avea parte de situatii dramatice sau de conflicte. Valul liber de idei si comunicarea este circulatia care da relatiei viata lunga si buna.

Cele mai sanatoase relatii sunt suportate, mentinute de catre doi indivizi siguri pe sine, increzatori si constienti de sine. Atunci cand unul sau ambii indivizi din respectiva relatie sufera de o lipsa de stima de sine, de gelozie si de nesiguranta manifesta aceste lucruri si in relatia lor.

Aceste lucruri sunt obiceiuri toxice, nesanatoase ale unei casnicii care sunt posibil mortale pentru orice legatura. Daca vrei sa elimini gelozia si nesiguranta, axeaza-te pe iubirea si acceptul fiecarei parti din tine insuti in primul rand.

Odata cu timpul care trece intr-o relatie, oamenii devin mai relaxati si lasa lucrurile sa decurga de la sine. Asta poate fi un lucru descurajant pentru un sot care iubeste sa-si vada sotia cum se pregateste pentru munca in fiecare dimineata.

Poate afecta de asemenea si viata sexuala a cuplului, pentru ca problemele de sanatate cauzate de lipsa de exercitii fizice si o dieta incorecta poate duce la un aspect fizic mai putin placut si o atractie sexuala mai mica sau neexistenta.

Fie ca ai fost casatorit pentru 2 ani sau pentru 20 de ani, mentine in continuare jocul si flacara pasiunii. Nu fa asta doar pentru partenerul tau, ci si pentru tine, mai ales. Se simte mai bine sa fii, sa te comporti si sa faci ceea ce vrei pentru ca asta demonstreaza unicitatea ta si dorinta ta de a te mentine mereu in forma si atractiv. Asta va face minuni si pentru casatoria ta, de asemenea.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | decembrie 10, 2015

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *