Iata care sunt cele mai uimitoare plaje din America

    Home  /  Psihologie  /  Iata care sunt cele mai uimitoare plaje din America

Iata care sunt cele mai uimitoare plaje din America Image

Iata care sunt cele mai uimitoare plaje din America

Exista o gramada de tarmuri de mare frumoase de-a lungul acestei tari, insa doar cateva plaje ies in evidenta din toate acestea. Fie ca este vorba despre nisipul fin, despre apa turcoaz, privelistile minunate de care te poti bucura sau despre activitatile pe care le poti face aici, cateva dintre plajele Americii sunt cele mai demne de luat in seama.

Sullivan’s Island, Charleston

Folly Beach, situata la sud de Charleston este una dintre cele mai minunate locuri din preajma. Are valuri mari, stanci grunjoase si nisipuri ca in desert. Localnicii cunoscatori stiu ca exista un loc chiar si mai bun de atat unde poti merge atunci cand nu ai chef de a te vedea cu cineva cunoscut, un loc mai apropiat de oras unde stau mai mult strainii. Plaja insulei Sullivan este un paradis tacut de-a lungul Ravenel Bridge. Rareori vei vedea mai mult de zece oameni la plaja pe dunele sale de nisip. 

Lake Michigan, Chicago

Binenteles ca este o plaja pe undeva pe acolo. Are nisip si apa si toate lucrurile ce tin de litoral, si poti de asemenea practica tot ce poti practica si pe alte plaje ale lumii. Nisipul, voleiul, apa cristalina si calda a acestui lac te imbie parca sa vii si sa revii acolo din timp in timp.

Manhattan Beach, Los Angeles

Probabil ca de orasul Manhattan ai auzit vorbindu-se si parand prin diverse filme si seriale cu oameni bogati. Nici plaja nu face diferenta, pentru ca este foarte accesata atat de localnici, de americani, cat si de turistii bogati. Aici vei gasit tot timpul multa lume, totul este colorat privit undeva de sus iar la o mica distanta de plaja si de apa troneaza blocurile inalte si zgarie norii.

Cannon Beach, OR

Se spune ca aceasta plaja ar fi una dintre cele mai bune plaje de facut poze pentru Instagram. Exista o gramada de panorame si privelisti uimitoare pe care le poti surprinde in fotografii, insa mai mult de atat acestea te vor surprinde ele pe tine datorita culorii inchise a apei, a reflectiei muntilor in apa clara si curata si a linistii si serenitatii care este la casa ei aici.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | decembrie 22, 2015

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *