Iata ce inseamna sa fii o persoana fermecatoare

    Home  /  Diverse  /  Iata ce inseamna sa fii o persoana fermecatoare

Iata ce inseamna sa fii o persoana fermecatoare Image

Iata ce inseamna sa fii o persoana fermecatoare

Personalitatea cuiva este data de elementele care o curprind, care o denota, aceste elemente tinand la randul lor de farmecul personal sau de o fire mai ursuza. Farmecul personal al unui individ tine de puterea sa de convingere, de faptul cum acesta stie sa se faca placut de catre cei din jur, si de o prezenta fizica puternica oriunde ar merge si orice ar face.

De obicei, persoanele care sunt carismatice au si o infatisare placuta sau daca nu stiu sa se faca placuti prin intelectul lor. Acestea sunt niste persoane amuzante, inteligente, fermecatoare, pline de idei si de initiativa, tocmai de aceea multi alti indivizi si-ar dori sa fie in locul lor si sa devina atat de apreciati de cei din jur.

Dar ce elemente mai anume tin de farmecul personal?

In primul rand vocea. O voce joasa, placuta si calda, dar totusi cu elemente mai dure in ea, este considerata a fi mai senzuala de catre cei din jur, tocmai de aceea o femeie sau un barbat care vrea sa atraga atentia si sa se faca placut foloseste un ton mai cald si mai adanc pentru a convinge si a se face auzit, dar si remarcat de catre cineva.

Tinand tot de voce, intonatia este si ea un element important legat de farmecul personal al cuiva. Pentru a reusi sa se faca inteleasa si pentru a da impresia de seriozitate, o persoana poate folosi o intonatie mai dura, mai ales la finalul unei cuvantari sau a unei discutii argumentate. Asta va denota autoritate si putere de convingere.

O persoana carismatica are grija si la faptul cum respira. Daca va avea un ritm al vorbirii alert si va mai si gafai intre timp, atunci mai mult ca sigur cei din jur nu vor fi prea incantati, se vor plictisi, ba chiar va fi transmisa o stare de agitatie in jur, din cauza emotiilor vorbitorului.

Tine minte, o persoana carismatica este un bun vorbitor, sau invers. Oricum, daca vei vrea sa te faci ascultat de catre un auditoriu sau chiar doar de cativa oameni, ar fi bine sa lasi emotiile la o parte si sa mergi pe incredere si pe o respiratie normala, cu pauze in vorbire.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | decembrie 25, 2015

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *