Iata de ce trebuie sa iei concediu

    Home  /  Diverse  /  Iata de ce trebuie sa iei concediu

Iata de ce trebuie sa iei concediu Image

Iata de ce trebuie sa iei concediu

Sanatatea ta va beneficia cel mai mult de asta

Fii atent numai de cate beneficii ai parte atunci cand iti iei concediu. Te simti mai bine, dormi mai bine iar starea ta de spirit este pe loc indreptata. Anxietatea si stresul sunt reduse. Functionarea inimii si tensiunea arteriala incep sa-si revina la normal.

Vacantele sunt extraordinar de importante. Te intorci inapoi la munca plin de energie si cu plinul facut iar cele mai bune idei iti apar atunci cand dupa o perioada de relaxare isi face simtita prezenta inovatia si calmul, dar si concentrarea.

Acorda-i creierului tau o pauza

Cei mai multi lucratori in birouri sufera de o inundare a creierului cu tot felul de informatii din e-mailuri, mesaje pe telefon si alte documente are incep sa se reverse peste birou.

Creierele acestora sunt ca niste bureti-pot absoarbe doar o anumita cantitate de informatii. Insa in vacanta, noi idei si perspective pot intari conexiunile neurale si pot simula activitatea mentala.

Acum, daca esti ingrijorat ca prin luarea unei vacante ai putea sa le dai intaietate competitorilor tai, mai gandeste-te o data. Cercetarile arata ca beneficiile unei stabilitati emotionale si procesul de relaxare mentala de dupa o vacanta te va repune pe picioare si in topul domeniului tau de activitate.

Este nevoie de o schimbare

Daca mai multi oameni ar decide sa schimbe mediul si sa-si ia o vacanta, atunci asta ar ajuta serviciile de transport si de turism sa faca o gramada de bani. Acum, in afara de faptul ca ajuta la cresterea turismului, ce alte beneficii mai pot rezulta din decizia de a face o schimbare.

Simte aceste beneficii pe pielea ta atunci cand iti vei lua acea vacanta. Opteaza pentru o vacanta de 100 de ore la care poti adauga doua sau trei zile la fiecare weekend. Schimba-ti ideea legata de faptul ca iti porti lua o vacanta oricand. Creierul nostru poate face mai dificil acest lucru daca evitam in mod succesiv sa luam o pauza. Ai nevoie cu sguranta de o vacanta.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | decembrie 13, 2015

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *