Incidente legate de functionarii publici

Incidente legate de functionarii publici Image

Incidente legate de functionarii publici

Amenzile de parcare sunt doar una dintre cele mai enervante situatii ce ni se pot intampla in viata, pe langa moarte si taxe. Amenzile de parcare sunt de obicei distribuite de catre politistii de rutiera, sau de catre ofiterii insarcinati cu supravegherea parcarilor, care de cele mai multe ori sunt abuzati de catre publicul nemultumit pentru faptul ca sunt prea zelosi si isi iau mult prea in serios indatoririle.

Atacuri asupra politistilor de rutiera

 

In Londra, lucrurile au devenit atat de triste in anul 2006, incat supraveghetorilor din parcari li s-au dat veste anti-glont si anti-injunghiere pentru a se proteja de atacurile din partea cetatenilor nemultumiti.

Lucrurile nu stau mai bine nici in SUA. In martie 2011, o femeie de 27 de ani a trecut peste un politist de rutiera care a incercat sa o citeze in California, cauzandu-i acestuia rani serioase si grave la spate si la cap. Unele atacuri de genul pot fi cu adevarat bizare. In martie 2014, un barbat de 20 de ani a fost arestat in San Diego, California.

De ce? Pentru ca a aruncat cu oua crude intr-un ofiter de politie ce supraveghea o parcare, toate acestea din balconul sau. Ofiterul de politie nici macar nu il amenda pe acesta in momentul respectiv. Mai tarziu, politistul, care a cerut sa nu-i fie mentionat numele, l-a numit pe barbat „idiot”.

Judecatorii perversi

Judecatorii se afla printre cele mai influente si puternice persoane din lume. In multe cazuri, acestia decid singuri soarta unui om: libertate, inchisoare sau moarte. Din cauza asta, acestia trebuie sa se incadreze intr-un standard inalt de etica si de comportament moral, ceva la care numai uneori se pot ridica.

In anul 2006, un judecator de 59 de ani din Oklahoma a fost condamnat la patru ani de inchisoare pentru ca s-a expus in mod repetat in cadrul proprii sali de judecata. Acesta a fost de asemenea gasit vinovat de faptul ca purta asupra lui o pompa pentru penis in timpul proceselor la care asista.

Reporterul curtii  a declarat cum ca a auzit in mod repetat un sunet ciudat provenind din zona scaunul judecatorului in timpul proceselor, asta pentru ca se juca cu pompa. Investigatiile au demonstrat faptul ca acest lucru era adevarat deoarece sperma acestuia s-a regasit atat pe roba, pe scaun, cat si pe covorul din tribunal.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | august 21, 2014

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *