Introvertitii si miturile

Introvertitii si miturile Image

Introvertitii si miturile

Introvertitii sunt perfect in regula cu propriile ganduri. Acestia gandesc o gramada de timp. Viseaza mult cu ochii deschisi. Acestora le place sa aiba ocupatie, probleme de rezolvat, puzzle-uri de rezolvat.

Introvertitilor nu le place sa iasa in public

Nimic mai fals. Introvertitilor nu le place sa iasa in public pentru prea mult timp. De asemenea, acestora le place sa evite complicatiile care pot fi create in locurile publice. Acestia acumuleaza informatii si traiesc lucrurile la o intensitate destul de mare, astfel incat nu au nevoie sa se regaseasca intr-un anumit loc pentru foarte mult timp. Acestia sunt gata sa mearga acasa, sa isi incarce bateriile si sa proceseze totul. De fapt, reincarcatul bateriilor este absolut crucial pentru introvertiti.

Introvertitii vor mai mereu sa fie singuri

Insa de asemenea pot deveni incredibil de singuri daca nu au pe cineva langa ei, la un moment dat, cu care sa-si impartaseasca experientele. Acestia tanjesc supa o legatura sincera si reala cu cate o singura persoana pe rand.

Introvertitii sunt niste persoane ciudate

Introvertitii sunt de obicei individualisti. Acestora nu le place prea mult intr-o multime aglomerata de oameni. Acestia prefera sa fie valorificati si apreciati pentru stilul lor nou de viata. Acestia gandesc pentru ei insisi si din cauza asta, de obicei se confrunta cu neintelegeri din partea celorlalti din jurul lor. Acestia nu isi creaza pareri  bazandu-se pe ceea ce este popular sau la moda.

Introvertitii sunt niste tocilari

Introvertitii sunt niste persoane care de obicei privesc la intensitatea lucrurilor, acordans atetntie mai mare propriilor ganduri si emotii. Nu este vorba ca nu pot acorda atentie si lucrurilor care seintampla in jurul lor, este vorba doar despre faptul ca lumea lor interioara este mult mai stimulanta si mai recompensatorie pentru ei.

Introvertitii nu stiu cum sa se relaxeze si sa sa distreze

Introvertitii se relaxeaza de obicei acasa sau in natura, nu in locurile publice. Introvertitii nu sunt niste cautatori de emotii intense sau niste dependenti de adrenalina. Daca prea multe se intampla, acestia se inchid in ei. Creierele lor sunt mult prea sensibile la neurotransmitatorul numit Dopamina. Introvertitii si extrovertiti au parti cerebrale care functioneaza in mod diferit.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | august 19, 2014

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *