Iubitul tau va fi un tatic minunat daca…

    Home  /  Diverse  /  Iubitul tau va fi un tatic minunat daca…

Iubitul tau va fi un tatic minunat daca… Image

Iubitul tau va fi un tatic minunat daca…

Cu siguranta orice femeie isi doreste sa isi intemeieze o familie mai tarziu cu barbatul pe care il au altauri. Totusi una din nedumeririle lor este legata de faptul daca el va I un tata bun pentru copilul tau.

Aceste lucruri le poti observa de-a lungul relatiei voastre. Trebuie doar sa fii atenta la detalii . In primul rand un barbat care este foarte grijuliu cu tine va fi la fel de grijuliu si cu coplilul tau. De asemenea daca te ajuta la treburile casei si nu sta degeaba trebuie sa fii constienta ca te va ajuta si pe viitor si la cresterea copilului.

Daca il vezi ca se descurca singur in anumite ipostaze fara sa iti ceara ajutorul este un semn bun. Trebuie sa te gandesti ca te multe ori nu o sa fiti amandoi in preajma copilului, si cand va ramane singur cu copilul va trebui sa se descurce.

Daca are uneori un aer jucaus este un alt semn ca va fi un tata extraordinar. Probabil va fi incantat sa se joace cu copilul lui zi de zi. Si faptul ca este bun la inima este o calitate esential. Este important sa ai langa tine un barbat cu o inima mare care sa stii ca te ajuta si la bine si la rau. Cu siguranta daca este iubitor si bun la inima a fi un tata excelent.

Si faptul ca este calm si actioneaza bine sub presiune e un semn bun. Cu siguranta nu iti doresti un barbat nervos langa tine care se enerveaza din orice. Nu ti-ar placea ca atunci cand cel mic se trezeste plangand el sa agite si mai tare spiritele enervandu-se.

Si daca  avut un animal de companie iti poate da de gandit deoarece a avut grija de el si cu certitudine stie sa se descurce si in alte momente.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | ianuarie 7, 2016

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *