Locuri de vizitat singur

Locuri de vizitat singur Image

Locuri de vizitat singur

Cusco, Peru

Faimoasa capitala a vechiului Imperiu Inca, Cusco a servit drept un mecca al calatorilor pentru sute de ani. Un loc imbracat in cultura, Cusco este binecunoscut pentru populatia sa indigena, adesea vazuta pe strazi in hainele traditionale.

Cusco este la o aruncatura de bat distanta de orasul pierdut al incasilor: Machu Picchu. Este de asemenea si casa celor mai fascinante situri arheologice din America de Sud.

Alaska

Alaska nu este straina cand vine vorba de a-si intampina calatorii singuri; aproape 20% din vizitatorii sai calatoresc singuri. Minuni naturale, incluzand fiorduri sculptate in gheata, munti acoperiti de zapada si iceberg-uri maiestuoase. Ce sa mai spunem de cercetarea si supravegherea balenelor?

Insulele Aran

Aran este format din trei insule si este locat pe coasta de vest a Irlandei. O experienta cu adevarat irlandeza, Insulele Aran sunt locul perfect pentru a evada din rutina de zi cu zi. Sunt niste insule foarte sigure, retrase, pline de localnici prietenosi.

Este locul cel mai potrivit pentru o evadare cu bicicletele-cea mai obisnuita forma de transport din insule. Este de asemenea si casa celei mai impresionante fortarete Iron Age din toata Europa.

Malaysia

Este una dintre primele destinatii de vacanta pe cont propriu din Asia. Cu o bine-meritata reputatie de tara musulmana sigura, stabila si conservativa, Malaysia are toate semnele distinctive pentru a fi considerata o locatie exotica pentru calatorii singuri.

Malaysia este una dintre cele mai avansate zone tehnologice din Asia, asadar lucrurile merg in general bine si sunt mai mult sau mai putin programate.  Intregul an este plin de experiente colorate si fascinante incluzand festivaluri variate si evenimente la fel de traditionale.

Malaysia este constituita ca un fel de doua tari intr-una, cu junglele sale salbatice si cu erele sale spatiale in plina expansiune din Kuala Lumpur.

Bali, Indonesia

Bali este un loc plin de spiritualitate si de yoga, spa-uri, mancaruri organice si plaje exotice. Combinatia de oameni prietenosi si ospitalieri si cultura sa vizuala magnifica a facut din Bali una dintre cele mai fara rival atractii turistice.

Autor | admin Comentarii | 2 Data | iunie 9, 2014

comments

Succesul unui scriitor-calator | bookblog

[…] tot scris despre locurile unde ai fost si despre ce ai experimentat si ai primit si feedback, insa ai fcaut si niste mici […]

iunie 12, 2014 | 3:51 pm
Răspunde

Unde sa mergi in lume cand te-ai saturat de tot ce ai vazut pana acum | Barcolog

[…] ape ca de turcoaz. Aceste plaje se clasifica de cele mai multe ori in Topul 10 al celor mai minunate plaje din […]

iunie 23, 2014 | 3:28 pm
Răspunde

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *