Lucruri pe care sora ta mai mare nu ti le-a spus niciodata

    Home  /  Diverse  /  Lucruri pe care sora ta mai mare nu ti le-a spus niciodata

Lucruri pe care sora ta mai mare nu ti le-a spus niciodata Image

Lucruri pe care sora ta mai mare nu ti le-a spus niciodata

Daca esti cel mai mic din familie trebuie sa asculti atat de parintii tai cat si de sora/fratele mai mare. O sora mai mica se va plange tot timpul ca e tratata ca un copil mic sau ca primeste ordine de la sora mai mare. Exista o multime de lucruri pe care sora ta mai mare nu ti le-a spus niciodata pe motiv ca vei afla singura atunci cand vei creste mai mare.

O sora mai mare traieste in conformitate cu reguli stricte

Atunci cand parintii tai au facut-o pe ea prima data, acestia au fost foarte protectivi cu ea, asa ca sora ta a ajuns sa traiasca dupa o serie de reguli stricte. Pana la data cand ai ajuns tu pe lume, parintii tai au invatat cum trebuie sa se comporte cu un copil, astfel ca sora ta practic ti-a pavat drumul asa ca ar trebui sa existe mai multe momente in care sa-i fii recunoscatoare.

Parintii au mai multe asteptari de la ea pentru ca ea e sora mai mare. Nu numai ca intreaga atentie a parintilor s-a focusat pe tine din momentul in care tu ai ajuns pe lume, sora ta a trebuit sa preia o serie de responsabilitati intregi, deoarece este mai mare si ar fi trebuit sa stie mai bine anumite lucruri. Ea era certata de multe ori din cauza ta, lucru care a ajutat-o sa devina o persoana mai matura si mai responsabila.

Cel mai adesea, va incerca sa-ti fie un model bun. Deoarece sora ta a fost nevoita sa actioneze mult mai matur decat alti copii de varsta ei, a trebuit sa isi gandeasca alegerile si actiunile, pentru ca stia prea bine ca o vei urma. Cu toate ca si-ar fi dorit sa fie putin mai iresponsabila si sa se distreze mai mult, uneori a trebuit sa se auto-controleze si sa isi stabileasca sa fie un exemplu bun pentru tine.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | septembrie 29, 2015

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *